Dit Lyngby Logo

Kropstæsk for voksne (styrketræning)

Der vil være blandede øvelser, som giver godt med sved på panden og får pulsen op! Træningen foregår individuelt, så hvis man ikke er bange for at give den gas, kan alle være med, ligegyldigt udgangs niveau. Noget for dig, så få tilmeldt dig en gratis prøvetime.
Kropstæsk for voksne (styrketræning)

75 år med skolepatruljer fejres i ’Den Sureste Uge’

Vintrene var koldere, sneen var meterhøj og halmen i træskoene var nedarvet i familien, og så var der i øvrigt en kilometerlang gåtur i skole. Sådan gik det ifølge overleveringen tilsyneladende til, da farfar var dreng.  Siden 1949, hvor den første danske skolepatrulje så dagens lys, er der kommet mange flere skolepatruljer til, og det skal markeres. Derfor bliver skolepatruljerne hyldet af Rådet for Sikker Trafik, LB Forsikring, 77 af landets kommuner og landets politikredse, hvor der mange steder er fest, hornmusik og søde sager til skolepatruljerne.
75 år med skolepatruljer fejres i ’Den Sureste Uge’

ÉN MÅNED TILBAGE AF UDSTILLINGEN...

ÉN MÅNED TILBAGE AF UDSTILLINGEN...
Med sine dragende og farvestærke malerier gendigter billedkunstner Emily Gernild erindringer om sin egen families fortid og de fortællinger, der er gået i arv i generationer. Far har dukker med er en udstilling om kvindeskæbner, erindringslag og søsterskab og er kunstnerens hidtil største soloudstilling.

Gratis byggematerialer til ejere af fredede huse

Lørdag den 10. februar 2024 udleverer Slots- og Kulturstyrelsen gratis byggematerialer til fredede huse.
Gratis byggematerialer til ejere af fredede huse

Statussalg: Sparkling Tea!

Statussalg: Sparkling Tea!
Da dette er et fantastisk alternativ til champagne, er det også den ideelle drik til enhver festlig lejlighed, hvor procenterne ikke skal spille den dominerende rolle. Prøv Sparkling Tea i seks smagfulde varianter; tre flotte versioner med blot 5% alkohol samt tre imponerende alkoholfrie udgaver.

Bliv partner med Dit Lyngby

Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med byportalen den ideelle løsning. Byportalen tilbyder en bred vifte af muligheder for omtale og synlighed, herunder i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside.
Bliv partner med Dit Lyngby

Frostvejr er lig med flere vandbrud – få besked, hvis der lukkes for vandet

Frostvejr er lig med flere vandbrud – få besked, hvis der lukkes for vandet
Frostgraderne forårsager forskydninger i jorden, der får vandledningerne til at rykke på sig, og i værste fald kan frosten få dem til at sprænge og dermed forårsage vandbrud. Hvis du tilmelder dig Lyngby-Taarbæk Forsyning's besked-service, kan de holde dig informeret, hvis de er nødt til at lukke for vandet i dit område for at reparere en vandledning.

Politirapporten

Anmeldelse kl. 17.43 om , at en 36-årig mand fra København kl. 17.43 havde stået bag en åben passagerdør ved sit køretøj, der holdt parkeret i vejsiden på Christian X’s Allé, da en 79-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte forbi, og påkørte bildøren, så den smækkede ind i den 36-årige mand. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Kvinden blev efterfølgende sigtet for forholdet.
Politirapporten

Ser du et hul i asfalten, så brug app’en Tip Lyngby-Taarbæk

Når vejret skifter mellem tø- og frostvejr, kan der opstå huller i veje og cykelstier. Lyngby- Taarbæk kommune har brug for jeres hjælp til at tippe dem om de huller, der nu er opstået. De starter lapning i denne uge og lappevognen vil være i bybilledet de kommende måneder for at reparere hullerne.
Ser du et hul i asfalten, så brug app’en Tip Lyngby-Taarbæk

KUNSTNERSAMTALE

Mød den aktuelle billedkunstner Emily Gernild i en samtale med kunsthistoriker, kunstkritiker og forfatter Bente Scavenius. Her taler de om Gernilds aktuelle udstilling Far har dukker og om hendes kunstneriske praksis. Billet nødvendig til arrangement. (MEGET FÅ BILLETTER TILBAGE)
KUNSTNERSAMTALE
facebook