Dit Lyngby Logo

Amagerværkets Blok 4 får stribevis af priser og anerkendelser

Torsdag den 23. marts afgøres det, om Amagerværkets Blok 4 vinder endnu en pris for sit unikke design. Belysningen af bygningen er sammen med tre andre projekter nomineret til Den Danske Lyspris, der uddeles af Dansk Center for Lys. Det spektakulære lys er udviklet af Gottlieb Paludan Architects i samarbejde med lysdesignerne fra Speirs Major i London. Men både arkitekterne og HOFOR har allerede meget at glæde sig over.
Amagerværkets Blok 4 får stribevis af priser og anerkendelser

PÅSKE PÅ FRILANDSMUSEET

PÅSKE PÅ FRILANDSMUSEET
Foråret melder sin ankomst og så er det tid til at finde de gamle traditioner frem. Kom, lær og leg med, når vi holder ægseptionel Påske i år med ægtiviteter for hele familien. Nyd forårsstemningen i den frie natur. Mød de levende beboere, når alt fra høns, kaniner og får flytter hjem på museet igen. Du skrues helt op for påsketraditioner og du kan lav din egen påskepynt, deltage i hønseskidning eller tage med på æggejagt.

Husk: forårsrengøringen af fuglekasserne

Fugle tømmer ikke en redekasse for gammelt rede materiale, inden de begynder at bygge en ny rede. Reden bliver derimod bygget ovenpå den gamle, hvilket kan resultere i pladsmangel samt øget risiko for lopper og andre ektoparasitter. For at holde utøj ude er det derfor vigtigt, at småfuglenes redekasser bliver tømt for gammelt redemateriale, inden ynglesæsonen begynder. Dyrenes Beskyttelse giver jer nogle gode råd.
Husk: forårsrengøringen af fuglekasserne

GADENS BØRN AFHOLDER LUKSUS LOPPEMARKED OG MODESHOW I LYNGBY 26. MARTS

GADENS BØRN AFHOLDER LUKSUS LOPPEMARKED OG MODESHOW I LYNGBY 26. MARTS
Søndag d. 26. marts 2023 kl. 10-15 løber succesen GADENS BØRNS LUKSUS LOPPER OG MODESHOW af stablen for tredje år i træk. Det sker igen i BMW Jan Nygaards flotte Experience Center i Lyngby ved København under værtskab af Gadens Børns ambassadør, Bubber.

Vi bygger letbanens linjeføring mellem Christians X’s Alle og Engelsborgvej

Byggeriet af Hovedstadens Letbane nærmer sig en milepæl. Vi er nu så langt, at en del af vejen er ombygget, og vi har skabt plads til letbanens linjeføring. Derfor går vores entreprenør, Siemens Aarsleff, nu i gang med næste fase, nemlig at bygge selve letbanen. Hvad kommer der til at ske? I slutningen af marts 2023 forventer vi at påbegynde arbejdet med letbanens transportsystem.
Vi bygger letbanens linjeføring mellem Christians X’s Alle og Engelsborgvej

Ny direktør for energi i HOFOR

Ny direktør for energi i HOFOR
Gorm Elikofer (57) bliver fra i dag ny direktør for Energi, og dermed er alle pladser i direktørgruppen permanent besat i HOFOR - Danmarks største multiforsyningsselskab. Forsyningen er stor del af vores hverdag, lige fra du sætter vand over til morgenkaffen på gaskomfuret, justerer varmen på din radiator eller nyder shopping i et køligt stormagasin en brandvarm sommerdag. Det er det, den nye direktør får ansvar for i HOFORs energiforsyning.

Lokaltogs skinner skal slibes

Fra den 23. marts og 11 uger frem foretager Lokaltog skinneslibning på samtlige banestrækninger med undtagelse af Østbanen og Hornbækbanen. Den normale togdrift vil blive erstattet af togbusser om aftenen efter kl. 20 på de strækninger, hvor slibetoget kører aften og nat. Desuden kan naboer til Lokaltogs baner opleve støjgener, når det store slibetog med meget lav fart kommer forbi og sliber rifler og små ujævnheder af metalskinnerne.
Lokaltogs skinner skal slibes

Tid til forandring

Tid til forandring
Chaya håber, at den udover sit fine ydre, også byder på en behagelig kunderejse, hvor du let kan finde din favorit-te og lade dig friste af deres skønne udvalg af tilbehør til te og de bedste delikatesser.    
facebook