Dit Lyngby Logo

Nytårskoncert med Mazel Klezmer Band

Ensemblet leverer en rejse i det jødiske folks musikkultur, over 200 års musikhistorie fra 3 forskellige kontinenter. ​Det er muligt at købe buffet kl. 18 inden koncerten. Du kan opleve det den 27 januar 2023.
Nytårskoncert med Mazel Klezmer Band

På rundtur i universet!

På rundtur i universet!
Den mørke tid trænger til lysere begivenheder. Astrofysiker Sune Hermit tager os med på rejse fra vores eget solsystem til supernovaer, stjerner og galaksehobe hundredvis af millioner af lysår væk. Turen går også ud i Sophienholms eget særlige mørke for at se på stjerner med en helt almindelig kikkert. Det sker den 25 januar 2023.

Opera på biblioteket

Bibliotekets operaformidler Marie Theilmann fortæller om Puccinis thriller af en operaklassiker. Sangerinden Tosca lever for kunsten og kærligheden, men stilles over for et umuligt valg, da hendes kæreste tages til fange af en korrupt politichef.
Opera på biblioteket

DRAGBANKO I MEYERS SPISEHUS

DRAGBANKO I MEYERS SPISEHUS
MISS OTB GÆSTER SPISEHUSET I LYNGBY TIL ET BRAG AF ET DRAGBANKO-SHOW! Vær’ med til en aften ud over det sædvanlige, når denne bankoaften bliver piftet op med elementer af DragQueen og Diva. Det sker den 22 januar 2023.

GRATIS FILM-TORSDAGE

Fire torsdage under den aktuelle udstilling kan du se udvalgte mad-film med forbindelse til udstillingens temaer. Filmene introduceres af Maja Gro Gundersen, Gl. Holtegaards formidlingsansvarlige.
GRATIS FILM-TORSDAGE

18-årig sigtet for sextortion

18-årig sigtet for sextortion
Efter en længere efterforskning kunne Københavns Politi i går anholde en 18-årig mand, der er sigtet for at forsøge at presse forskellige piger til at fremsende nøgenbilleder af dem selv – såkaldt sextortion. Afpresningen stod på i juni og juli sidste år, hvor piger mellem 11 og 16 år på det sociale medie Snapchat var i kontakt med en person med profilnavnet ”Phillip.a20”. De forurettede piger er fra hele landet, mens den sigtede blev anholdt på en adresse i Københavns Sydhavn. Han blev efter afhøring løsladt igen.

Klik på Det sker

Det nye år er godt i gang, og det indbyder til en masse musik, teater, udstillinger, film og meget mere. Det  kan være svært at følge med i alle tilbuddene. Men her på byportalen er du kun et klik væk fra det store overblik.
Klik på Det sker

Finansministeriet fastholder effekt af afskaffelse af helligdag

Finansministeriet fastholder effekt af afskaffelse af helligdag
I korte træk kan Finansministeriets vurdering beskrives som følger: En afskaffelse af en helligdag som fridag vil helt mekanisk betyde, at den årlige arbejdstid stiger. Hvis alle arbejder én dag mere, vil den årlige arbejdstid stige med 0,45 pct. Imidlertid vil effekten på den årlige arbejdstid være mindre blandt andet, fordi nogle vil tilpasse deres arbejdstid på andre dage i årets løb (hvilket kan ske på forskellig måde).

Udsalg af bestsellere

I stedet for at afholde et traditionelt udsalg/oprydningssalg får du en føling med, hvad der kommer igen, og hvad der udgår. Det står helt tydeligt på produktet, om du kan forvente at se det igen.
Udsalg af bestsellere
facebook