Dit Lyngby Logo

Nederlag til FCK i Parken

Med godt 20 minutter igen fik FCK lukket opgøret. Der lå lidt i luften efter nogle minutter, hvor de havde sat sig mere på spillet. Uheldigvis sendte en tackling i feltet den indskiftede Håkan Haraldsson helt fri foran kassen, og han kunne ikke undgå at score til 2-0.
Nederlag til FCK i Parken

Kom ud i naturen

Kom ud i naturen
Så er Lefeldtgaard glamping lige noget for jer. De har etableret et privat teltområde Dorotheas have, med en masse børnevenlige faciliteter – legeplads, trampolin, fodboldbane og en pool helt for jer selv! Så kan man næsten ikke få mere alenetid med familien.

Øjenmasker der er guld værd

Øjenmaskerne giver intensiv hydrering til dine øjne og mindsker tegn på aldring. Reducerer hævelser, mørke rande, skygger og ujævn hudtoner under øjnene. Hjælper med at give dine øjenomgivelser et friskt og ungt udseende.
Øjenmasker der er guld værd

Politirapporten

Politirapporten
En 26-årig kvinde og en 28-årig mand, begge fra Valby, blev klokken 16.04 anmeldt for butikstyveri i Magasin, hvor de havde stjålet parfumer. De blev sigtet for tyveriet. Her kan du se resten af de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/10/24-2022/11/01.

E-mail og sms om ny Digital Post får nyt design

På baggrund af henvendelser fra borgere og myndigheder har Digitaliseringsstyrelsen nu opdateret både indhold og design i den e-mail og sms, du kan få, når du får ny Digital Post fra en offentlig myndighed.
E-mail og sms om ny Digital Post får nyt design

Åben søndag

Åben søndag
Der er en del frivillige, som kommer næsten alle åbne søndage på Kulturstedet Lindegaarden, mens andre blot kommer af og til. I starter kl 9.30 med kaffe og rundstykker, og mens I nyder morgenkaffen, fordeler I opgaverne imellem jer. Det sker den 13. november kl. 9:30 - 14:00, så få sat kryds i kalenderen

Ørsted indgår aftale med Equinor om norsk gas til Danmark

Etableringen af Baltic Pipe-gasledningen har muliggjort, at Ørsted nu kan købe gas fra de norske gasfelter, da gasledningen forbinder det norske gasrørsystem med Danmark.
Ørsted indgår aftale med Equinor om norsk gas til Danmark
facebook