Dit Lyngby Logo

M+A Virksomhedsbørsen A/S inviterer til MasterClass-event i København

Køb og salg af ejerledede virksomheder er en svær størrelse for mange. Derfor inviterer virksomhedsmægleren M+A Virksomhedsbørsen A/S nu til MasterClass-event i København, hvor deltagerne får et solidt indblik i både salgs- og købsprocessen
M+A Virksomhedsbørsen A/S inviterer til MasterClass-event i København

VINMARKED UNDER HALV PRIS!

VINMARKED  UNDER HALV PRIS!
I en verden med stadig stigende roséproduktion, er Frankrig uden tvivl den dominerende drivkraft, hvad angår kvalitet. Her får du en skøn rosé, som går rent ind, og som er lige til at gå til i tide og utide. Ren og frisk rosé med skruelåg. Den er lys og let, og med fin hindbærfrugt i eftersmagen.

Politirapporten

Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/10/03-2022/10/11.
Politirapporten

Hvad skete der til landemode 2022?

Hvad skete der til landemode 2022?
Folk sad skulder ved skulder i Helsingør Domkirke, da landemode blæste i gang med gudstjeneste i domkirken. Provster blev kreeret, biskoppen fortalte om stiftets udfordringer og nyt materiale, der skal styrke arbejdsmiljøet, blev præsenteret.

Damp bevarer dine næringsstoffer og sparer energi

Ovenpå en lang periode med virus bekymrer flere sig om deres immunforsvar, hvilket har resulteret i en stigning i køb af vitamintilskud i form af drikkevarer, piller, etc. Mange af de næringsstoffer, som vi indtager i dagligdagen, går nemlig til spilde, når vi tilbereder maden. Yderligere er dampovnen både tids- og energisparende, da tilberedningstiden er kortere og resultaterne skarpere.
Damp bevarer dine næringsstoffer og sparer energi

Weisser Burgunder et ægte hvidvinskup!

Weisser Burgunder  et ægte hvidvinskup!
Weissburgunder er det tyske navn for Pinot Blanc, og her får du et helt fantastisk glas hvidvin til prisen - og mere til! Masser af frisk frugt, kombineret med en let fedme, gør vinen velegnet til mange forskellige retter. Fyld kælderen op og gør et rigtig hvidvinskup!

Foredrag med Nobelprisvinder Morten Meldal på kulturnatten

Den 14.oktober har du mulighed for at høre to foredrag med den danske nobelprisvinder, professor Morten Meldal, fra Kemisk Institut på Københavns Universitet.
Foredrag med Nobelprisvinder Morten Meldal på kulturnatten
facebook