Dit Lyngby Logo

Når du googler ordet flåt, hjælper du videnskaben

Vores viden om udviklingen i flåtbårne sygdomme er yderst begrænset og meget svær at skaffe. Men et nyt studie fra Københavns Universitet viser, at vores søgninger på Google kan være vejen til at holde bedre øje med både flåter og andre effekter af klimaforandringer.
Når du googler ordet flåt, hjælper du videnskaben

God spiritus til fornuftige priser!

God spiritus til fornuftige priser!
Ginnen har en klar farve og en duft af citrus. Smagen er en anelse tør, med medium fylde, og med en lang vedvarende eftersmag af især kanel og peber. De forskellige botanicals og de friske frugter presses individuelt, lige fra et par dage til en måned, afhængigt af hvilke botanicals det er. Herefter destilleres de separat for til sidst at blive blandet.

Strandtur på fire ben

Hvis stranden er en Blå Flag zone, er det ikke tilladt at medtage hunde i badesæsonen fra 1. juni til 30. september. Dette gælder også hunde i snor, men servicehunde er undtaget. I det omfang det er muligt, må man gerne have sin hund på stier og parkeringspladser. Vær derfor opmærksom på hvilket flag eller lokal skiltning der er ved stranden, inden du tager din hund med.
Strandtur på fire ben

Jazz & Afternoon Tea

Jazz & Afternoon Tea
Med Chaya som vært, og Dronning Louises Tehus og Ordrupgaard Museum som kulisse, kan du komme til en række eksklusive events denne sommer. I vores fantastiske omgivelser, der emmer af historie, kunst og skønhed, inviterer vi til events, der forhåbentlig vil inspirere og ikke mindst give et åndehul fra hverdagens travlhed.

Gul er en vinderfarve

Borgere i hovedstadsområdet bruger 108 liter drikkevand hvert døgn, men det er nemt at spare på det rene vand. Lad græsplænen blive lige så gul som førertrøjen i Tour de France. Den gule farve sidder forhåbentlig godt fast på det danske cykelhåb, men din græsplæne, den skal nok blive grøn igen, lover HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab.
Gul er en vinderfarve

Donation sikrer 300 nye sheltere i vores fælles natur

Donation sikrer 300 nye sheltere i vores fælles natur
A.P. Møller Fonden har bevilliget 16 mio. kroner til opførelsen af 300 nye sheltere i statslige naturområder over hele landet. Derudover sikrer bevillingen, at 100 af de eksisterende primitive overnatningspladser bliver opgraderet.

Sommernyheder fra nationalparken

Køllesværmer og kanelbjørn, troldflagermus og tusindgylden. Det er blot nogle få af mere end 500 fantastiske dyre- og plantearter, som naturkyndige eksperter og frivillige fandt på Hornbæk Golfklubs område i lørdags. Det skete på en såkaldt bioblitz, som Nationalpark Kongernes Nordsjælland arrangerede.
Sommernyheder fra nationalparken
facebook