Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/01/18-2021/01/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel i påvirket tilstand, Kgs. Lyngby

En 36-årig mandlig bilist fra Albertslund blev klokken 15.04 standset på Helsingørmotorvejen, hvor han blev anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han var derudover også frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Kongens Lyngby

Klokken 12.43 blev det anmeldt, at en mand råbte og skreg på Lyngby Station, og at han skabte utryghed. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en påvirket 42-årig mand blev truffet. På grund af mandens opførsel blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvorefter han blev kørt en tur i detentionen, så han kunne sove sin rus ud.

Uro, Kongens Lyngby

Klokken 15.44 blev det anmeldt, at en gruppe drenge rendte rundt og lavede ballade på Lyngby Station. En patrulje blev sendt til stedet, hvor nogle drenge blev truffet og vejledt om, hvordan man opfører sig.

Kørte ind i lysmast

Virum: Klokken 02.41 natten til mandag kørte en 37-årig mand fra Birkerød ind i en lysmast på Kongevejen. Manden kom umiddelbart ikke til skade, men han blev efter en narkometertest sigtet for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Indbrud i Magasin

Kgs. Lyngby: Tre mænd brød natten til mandag ind i Magasin på Lyngby Hovedgade. Et vidne så klokken 04.50 de tre mænd flygte fra forretningen med nogle hvide poser i hænderne i østgående retning ad Klampenborgvej. De tre var iført mørkt tøj, den ene havde en grøn hættetrøje på. De kørte fra stedet i en lille mørk bil, muligvis med alu-fælge. Det lykkedes ikke den tilkomne patrulje at finde de tre mænd.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 22. – 25. januar 2021

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 75-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 10.33 ad Lundtoftegårdsvej i sydgående retning. Her svingede hun i krydset ved Lyngbygårdsvej til højre, og påkørte i den forbindelse en 29-årig kvindelig fodgænger fra lokalområdet, som var på vej over fodgængerfeltet i sydgående retning.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men den kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Havde skunk på sig, Kgs. Lyngby

Torsdag aften klokken 19.53 blev en 21-årig mand lokal mand sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Manden blev truffet ved Lyngby Station, hvor det viste sig, at han havde en mindre mængde skunk på sig.

Mistænkelige mænd på hovedgade, Kgs. Lyngby

En gruppe 15-16 årige unge mænd fra Nærum vakte torsdag aften klokken 22.21 mistanke, da de stod på Lyngby Hovedgade og så ud som om de holdt udkig efter nogen eller noget, mens den ene af de tre havde en golfkølle i hånden. Pludselig løb de fra stedet i retning mod Mosevej, men en patrulje fandt hurtigt frem til mændene, som blev sigtet for overtrædelse af våbenloven samt for overtrædelse af knivloven.

Hærværk, Kgs. Lyngby

Klokken 18.02 blev det anmeldt, at en bil, som havde stået parkeret på en parkeringsplads ved Lyngby Station mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 09.00 havde været udsat for hærværk. Bilen var blevet påført en lang ridse i både køretøjets fører- og passagerside fra fronten og ned mod bagkofangeren. Derudover var det bagerste dæk også blevet punkteret med en skarp kniv.

Unge skabte uro, Kgs. Lyngby

Der indløb klokken 18.26 anmeldelse om, at der befandt sig omkring 15 personer i området ved Magasin samt i parkeringskældrene under Lyngby Storcenter og Kulturhuset, hvor de skabte uro og utryghed. De havde blandt andet opført sig truende over for en parkeringsvagt på stedet. Flere patruljer kørte dertil og runderede efter de unge mennesker, som dog ikke var mulige at udfinde i området.

Alle personerne i gruppen beskrives som mellemøstlige af udseende og var kørende i tre køretøjer, en sort BMW, en sølvgrå Opel Corsa samt en ny Volkswagen Golf med sorte fælge og hvide kanter ved dækkene.

Butikstyveri, Holte

Klokken 16.58 anmeldte personalet fra Kvickly, at to kvinder havde forsøgt at stjæle bland-selv-slik. Da kvinderne var under 18 år gamle, blev en patrulje sendt til butikken, hvor to 17-årige kvinder fra henholdsvis Kgs. Lyngby og Holte blev sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante voksne blev orienteret om forholdet.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 02.08 anmeldte personalet fra 7-Eleven ved Lyngby Station, at en mand havde forsøgt at stjæle nogle øl, og at de gerne ville have hjælp til at håndtere manden.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 40-årig mand uden fast adresse blev sigtet for forholdet.