Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/01/04-2021/01/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 18.09 blev det anmeldt, at en gruppe på frem drenge skød med fyrværkeri efter busserne ved Lyngby Station. En patrulje blev sendt til stedet, hvor tre drenge på 15-16 år blev truffet. Det kunne dog ikke fastslås, hvem af dem, der havde affyret fyrværkeriet, og de slap derfor med en samtale.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt 8.-11. januar 2021

Spirituskørsel, Virum

Klokken 15.50 blev en 68-årig mandlig bilist fra Holte standset og kontrolleret på Skovridergårdsvej. Her fik han alkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Færdselsuheld, Gentofte

Der skete klokken 11.54 et færdselsuheld, da en 23-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby kørte i nordgående retning ad afkørsel 18 og fortsatte ud ad Nybrovej, hvor han blev påkørt af en 31-årig mandlig lastbilschauffør fra Nykøbing F, som kørte i sydøstlig retning ad Nybrovej og skulle ligeud.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den 23-årige blev kørt med ambulance til tjek på hospitalet. Han blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 17.08 blev det annmeldt, at en gruppe unge mennesker opholdt sig i en parkeringskælder på Jernbanepladsen, hvor de chikanerede andre mennesker, som befandt sig i parkeringskælderen, og formentlig røg hash. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf syv unge mennesker i alderen 14-16 år. Her var det dog ikke muligt at fastslå, at der var hændt noget kriminelt, men de unge fik alle registreret deres generalia, inden de blev bedt om at forlade stedet.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 18.11, havde en mand klokken 18.00 ringet på dørtelefonen til en bolig på Lyngby Hovedgade og præsenteret sig som værende fra PostNord. Manden blev lukket ind i opgangen, men da han ikke efterfølgende dukkede op ved hoveddøren hos den 22-årige mandlige anmelder, gik denne ned til opgangsdøren for at kigge efter ham. Her stod tre ukendte mænd, og da anmelderen spurgte, om han kunne hjælpe dem med noget, løb de fra stedet.

De tre mænd beskrives som: mørkklædte og iført store sorte dunjakker. En af mændene var af udenlandsk udseende, 18-35 år og talte et uidentificeret fremmedsprog.

Mand i telefon bad om udlevering af personlig data, Kgs. Lyngby

En 30-årig mand fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 22.40, at han kort forinden havde modtaget en opringning fra en mand, som påstod at være ansat hos en velkendt betalingsserviceudbyder. Ifølge manden arbejdede han sammen med politiet i en sag, hvor der skulle være foretaget et lån i den 30-årige anmelders navn, og at pengene skulle være overført til en mistænkelig konto. Derfor var det ifølge den ukendte mand nødvendigt med en afhøring af den 30-årige over telefonen. Den 30-årige mand oplyste, at han ville foretrække at møde op til afhøring på en politistation, men dette blev afvist af den ukendte mand med begrundelse i Covid-19-restriktionerne.

Den ukendte mand bad herefter den 30-årige om at bekræfte sin identitet med cpr-nummer. Dette nægtede anmelder dog at oplyse over telefon, hvilket fik den ukendte mand til at true ham med en sigtelse for overtrædelse af persondataloven, hvorefter den ukendte mand smed røret på.

Nordsjællands Politi opfordrer borgerne til ikke at udlevere personlige oplysninger af den karakter til ukendte personer og over telefonen, og der skal lyde stor ros til den snarrådige anmelder for ikke at have gjort dette.

Tyveri fra varebiler, flere steder

Mellem fredag den 18. december klokken 16.00 og mandag den 4. januar klokken 7.00 blev der skåret hul i sidedøren på en varebil, som holdt parkeret på Toftebæksvej i Kgs. Lyngby. Fra varebilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

Bagdøren til en varebil, som holdt parkeret på Gefionsvej i Helsingør, blev mellem onsdag klokken 15.00 og mandag klokken 06.30 brudt op, så ukendte gerningspersoner fik adgang til varebilens varerum. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Fra en varebil, som holdt parkeret på Færgevej i Frederikssund mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 06.30, blev der stjålet håndværktøj og elektrisk værktøj. Ukendte gerningspersoner tiltvang sig adgang til varebilen ved at afliste bagruden.

Ukendte gerningspersoner skaffede sig mellem mandag den 28. december klokken 23.59 og mandag den 4. januar klokken 10.00 adgang til en varebil, som holdt parkeret på Grønnevang i Gilleleje, ved at opbryde en siderude i bilen. Fra varebilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

Mellem torsdag klokken 15.00 og mandag klokken 11.00 tiltvang ukendte gerningspersoner sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Møllevej i Frederikssund, ved at afliste bagruden. Fra varebilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

Fra en varebil, som holdt parkeret på Belvederevej i Helsingør mellem torsdag klokken 13.00 og søndag klokken 11.00, blev der stjålet elektrisk værktøj. Ukendte gerningspersoner skaffede sig adgang til bilen ved at opbryde låsen i bilens dør.