Vi holder stadig dørene åbne til begge vores butikker, hvor vi passer ekstra godt på hinanden og følger alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger – så du kan føle dig tryg i din færden hos os. Vi opfordrer dog til, at du handler online på www.chaya.dk, hvis du har mulighed for det. Her kan du klare dine indkøb i ro og mag hjemmefra. For at sikre dig den bedste oplevelse på trods af den nuværende situation, tilbyder vi desuden ekstraordinær fragtfri levering ved køb over 250 kr.

Nytår 2021, foto: Chaya

20% introduktionsrabat på nye produkter
Vi har i 2020 fået mange spændende nye tilføjelser på hylderne, og vil gerne tilbyde dig en særlig god pris på udvalgte nyheder. Har du endnu til gode at prøve vores nye økologiske syltetøjsserie, sprøde ingefærkager, vores varmende og krydrede chai pulver, så er der god mulighed for det nu? Vi tilbyder 20% på disse produkter i de næste 14 dage. Se de samlede tilbud her. 

Send en hilsen
Du kan som altid sende varer fra os, direkte til en du har i tankerne med en vedlagt personlig hilsen.    

Sikker betaling
Vær opmærksom på at der er kommet nye regler for betaling på nettet. Det betyder, at du nu skal bruge NemID, når du skal betale med kort. Dette er en ekstra sikkerhed, der er lovpligtig for alle handler online. 

Varme hilsner
Chaya