Camilla Daugaard på 20 år havde flere gange oplevet, at hendes venner vendte hende ryggen. Hun søgte derfor efter nye venner, som hun kunne stole på og acceptere hende, som den hun er. På Boblberg fandt hun Louise, der har oplevet det samme som hende selv. De to er i dag gode veninder og kan støtte og forstå hinanden på rigtig mange punkter.
For 20-årige Camilla fra Lyngby-Taarbæk var det et stort ønske at finde nye venskaber. Hun havde op til flere gange oplevet, at hendes venner vendte hende ryggen og fortæller også, at hun inderligt manglede nogen, der bare kunne stå ved hendes side. Hun besluttede sig derfor for et år siden at finde ud af, hvor man kunne finde nye venskaber. Lidt søgen på nettet resulterede i, at Camilla kom ind på Boblbergs hjemmeside, hvor hun hurtigt oprettede sin egen bobl, og kort tid efter oprettede hun endnu en. Her fortalte hun om sig selv, sine interesser og nogle af de ting, hun havde været i gennem. I første omgang søgte Camilla en dansepartner, da hun elsker at danse og har gået til contemporary dance i et år. Udover det søgte Camilla helt generelt bare efter nye venskaber, som hun kunne dele sine interesser og tanker med. Hun har i løbet af året skrevet med en masse forskellige, men for et halvt år siden reflekterede Camilla over en interessant bobl – nemlig Louises. De to jævnaldrende piger skrev meget frem og tilbage, og der opstod hurtigt en rigtig god kemi mellem dem. Louise havde ligesom Camilla oplevet, at hendes venner havde svigtet hende, så allerede her kunne de relatere til hinanden.

Camilla, foto: Bohlberg

”Da vi mødte hinanden for første gang, klikkede vi vildt godt! Vi har mange fællesinteresser – film, make-up, sætte hår, Tik-Tok og meget mere. Og så snakker vi bare rigtig godt sammen!” – 

At have fundet en veninde, som har været igennem mange af de samme ting som en selv, er en støtte, som Camilla værdsætter rigtig meget, og det samme gør Louise. Dermed ikke sagt, at alt snakken skal gå på det, men der opstår naturligt en form for tryghed og gensidig respekt. Denne tryghed er også tydelig at spore på Boblberg, fortæller Camilla, og tilføjer, at det er en rar og behagelig platform til at finde nye venskaber og fællesskaber.
”Boblberg er en rigtig god måde at møde nye mennesker på. Den samler folk med samme interesser, og jeg vil helt klart anbefale Boblberg til andre!” – Camilla Daugaard
Vi er rigtig glade for at høre, at Boblberg har været med til at give Camilla det fællesskab, hun har manglet samt en støtte i en ny, sød veninde. Vi ønsker hende alt det bedste i hendes videre søgen på Boblberg. Måske der venter en ny dansepartner og endnu flere venskaber lige om hjørnet – det er vi helt sikre på!
Under Corona er ensomheden blandt borgerne steget markant, og behovet for digitale fællesskaber er blevet større og mere efterspurgt end nogensinde. Boblberg har under pandemien oplevet at trafikken på platformen er tredoblet, og endnu flere borgere fra hele landet opsøger fællesskaber under en svær tid med restriktioner, isolation og hjemsendelse.
Boblberg.dk er en digital platform for sociale fællesskaber og bekæmpelse af ensomhed. Mere end 340.000 medlemmer deler allerede deres interesser med hinanden, og søger alt fra nye venner, motionsmakkere og kulturgrupper til nogen at snakke med i en svær tid og digitale pennevenner.
Boblberg samarbejder med landets kommuner og landsdækkende organisationer om at skabe en social relation mellem andre mennesker på baggrund af fælles interesser.
Alle kan bruge Boblberg på et tidspunkt i deres liv, så måske søger du selv, eller kender nogle, som kunne have brug for et fællesskab?
Klik ind på Boblberg og udforsk de mange muligheder: https://boblberg.dk/