Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/11/30-2020/12/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

To færdselsuheld på samme strækning

Kgs. Lyngby: Mandag morgen klokken 07.28 skete to færdselsuheld på den samme strækning af Helsingørmotorvejen i sydgående retning. Ved det ene uheld kørte to biler sammen, mens tre biler kørte sammen i det andet uheld. Den øvrige trafik kunne passere med forsigtighed i et enkelt spor, indtil strækningen blev helt åbnet igen omkring klokken 09.30. Der er ingen meldinger om alvorlig personskade.

Handicapskilte stjålet

Kgs. Lyngby: I løbet af weekenden er der blevet stjålet handicapskilte fra to biler, der holdt på Bredebovej. Tyverierne er sket mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 16, og blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.56 og klokken 11.49. I begge tilfælde har tyven knust en rude i bilerne for at skaffe sig adgang.

Stjal Lego

Kgs. Lyngby: En 64-åig mand fra Holte blev mandag eftermiddag klokken 14.38 sigtet for butikstyveri, efter han blev taget for at stjæle Lego i Føtex i Lyngby Storcenter.

Overraskede indbrudstyve

Kgs. Lyngby: Mandnag aften klokken 18.50 kom en 57-årig mand hjem til sit hus på Solvænget efter en gåtur. Her overraskede han tre indbrudstyve, som løb fra stedet. Manden løb efter de tre og så, at en bil også kørte fra stedet i høj fart. Mændene beskrives som A: mand, 165-175 cm, spinkel af bygning, iført mørk hættebluse, B: mand 20-30 år bredt hoved, mørke og brede øjenbryn, dansktalende C: intet nærmere signalement, iført grå vindjakke. Bilen der kørte fra stedet var en stationcar med skrånende bagklap.

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 10.21 blev det anmeldt, at en mand luskede rundt på p-pladsen på bagsiden af Geels Plads ved Føtex og tog i flere bildøre.

En patrulje blev sendt til stedet, men manden blev ikke udfundet.

Manden beskrives af anmelder som:
Mand, østeuropæisk af udseende, 50 år, 175-180 cm, kraftig af bygning, med sort hår. Iført grå strikhue, beige jakke, slidte bukser, slidte gummisko, sort mundbind.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

På Kollegiebakken blev en 38-årig mandlig bilist fra Aarhus-området standset af en patrulje klokken 02.48. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 4.-7. december 2020

Brand, Lyngby

Klokken 10.59 blev det anmeldt, at der kom røg fra en opgang på Nordvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at røgen kom som følge af brand i en frituregryde. Trods en del røgudvikling, var branden begrænset til frituregryden, hvorfor der ikke var yderligere for politiet.

Forsøg på butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 17.50 blev det anmeldt, at en 33-årig kvinde fra København var blevet stoppet af en vagt i Magasin inde i et prøverum, hvor hun var i gang med at klippe alarmen af en jakke. En patrulje kørte til stedet, hvor de sigtede kvinden for forsøg på butikstyveri.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Mellem klokken 16.50 og 18.16 blev der fra en bil, som holdt parkeret i parkeringshuset ved Magasin og Johannes Fog, stjålet en taske indeholdende to computere, en pung, diverse kort og kontanter samt nøgler, bøger og anden elektronik. Der var mistanke til en mand, der beskrives som: østeuropæisk af udseende, ca. 35 år, ca. 190 cm, spinkel af bygning, hvid i huden og med brunt kort hår. Iført mørk kasket, grøn dunjakke, sorte joggingbukser og sorte sneakers. Talte et østeuropæisk/slavisk sprog.

Færdselsindsats, Kgs. Lyngby

Klokken 01.00 til 02.30 blev der foretaget hastighedsmåling med laser på Helsingørmotorvejen, hvilket resulterede i seks sager om for høj hastighed, ligesom en bil fik inddraget nummerpladerne på grund af restance.

Færdselsuheld, Holte

Klokken 11.48 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Vangebovej ved indkørslen til rundkørslen på Øverødvej. En bil ført af en 42-årig kvinde fra Kgs. Lyngby skulle ind i rundkørslen fra Vangebovej, og i den forbindelse overså bilisten en 91-årig mandlig cyklist fra Gl Holte, der blev påkørt af bilen.

Cyklisten blev efterfølgende kørt til skadestuen for behandling af sine skader, mens bilisten blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Torsdag klokken 00.01 blev en 60-årig mandlig bilist fra Frederiksberg standset og kontrolleret på Bauneporten. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at føre bil, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds 2.-3. december 2020

Færdselsuheld, Kongens Lyngby

Klokken 13.52 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning, hvor strækningen deler sig i to mod henholdsvis Rødby og København. Her førte en 34-årig mand fra Helsinge en varebil i det højre spor, der fortsætter mod Rødby, og da han skulle mod København, trak han til venstre for at skifte vognbane. I den forbindelse stødte han sammen med en personbil, der lå i det midterste spor på vej mod Rødby ført af en 65-årig kvindelig bilist fra Nærum, hvorefter denne påkørte autoværnet i højre side.

Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet, ligesom der kun skete mindre materiel skade, men trods dette var strækningen afspærret i små 20 minutter, imens der blev ryddet op.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 19.00 blev en mand tilbageholdt i Lyngby Storcenter, idet han havde stjålet varer for 160 kroner fra centret. Manden, en 29-årig fra Køge, sås ved opslag i politiets registre prøveløsladt, og en patrulje kørte derfor til stedet, hvor de anholdt og sigtede ham for butikstyveri. Han blev derefter taget med på stationen med henblik på juridisk vurdering af, om butikstyveriet skal have indflydelse på hans prøveløsladelse.

Unge kvinder stjal makeup

Kgs. Lyngby: To 15-årige ung kvinder fra Charlottenlund og Gentofte blev mandag aften sigtet for butikstyveri, efter de klokken 17.45 havde stjålet makeup i Normal i Lyngby Storcenter. De unge kvinders forældre og de sociale myndigheder blev tillige orienteret om sagen.

Kvinde alvorligt til skade efter påkørsel

Kgs. Lyngby: Søndag morgen klokken 07.10 kom en 56-årig kvinde fra Nærum alvorligt til skade, da hun blev påkørt af en anden bilist på Helsingørmotorvejen. En 21-årig mand fra Taastrup, der kom kørende med høj fart i en varevogn, påkørte kvindens bil bagfra, hvorved kvinden mistede herredømmet over sin bil og ramte autoværnet. Kvinden blev kørt til hospitalet efter ulykken.

Værktøj stjålet fra varebil

Kgs. Lyngby: Mellem fredag eftermiddag klokken 14.00 og i går, søndag, klokken 10.15 er der blevet stjålet diverse el-værktøj fra en Opel Vivaro, er holdt på Nybrovej. Tyven har opbrudt en sidedør for at skaffe sig adgang.

Kvinde stjal jakke

Kgs. Lyngby: En 19-årig kvinde fra København blev søndag eftermiddag sigtet for at stjæle en jakke i Friluftsland på Lyngby Hovedgade. Kvinden indfandt sig i forretningen klokken 12.50 og stjal umiddelbart herefter jakken.

Mistænkelig mand kiggede ind ad kældervindue

Kgs. Lyngby: En mistænkelig mand kiggede klokken 00.38 natten til mandag ind ad kældervinduet til en villa på Blomstervænget. Da noget lys ved villaen blev tændt, forsvandt manden imidlertid fra adressen. Beboeren kontaktede politiet, der sendte en patrulje til stedet. Manden, der beskrives som 35-45 år, dansk af udseende med gråt kort hår, iført en sort jakke med noget gråt henover skuldrene, cowboybukser og sorte sko, var dog ikke at finde i området.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. – 30.- november 2020