Så er det tid til årets sølv- og juledage i Chaya, der finder sted i denne uge fra onsdag d. 18. til og med søndag d. 22. november.

Hold øje med alle de gode rabatter
Glæd dig til masser af fordelagtige priser på vores lækre delikatesser og søde sager til juletiden i både butikkerne og på nettet. Tager du forbi Lyngby Hovedgade eller Jægersborg Allé, vil du finde masser af julestemning og fine varer på hylderne.

Sølv og juledage hos Chaya

Ønsker du at dykke ned i vores julerabatter hjemmefra, skal du blot klikke ind på www.chaya.dk og gå på opdagelse. Vi sørger for nem og hurtig levering.

Sølvudstilling i Dronning Louises Tehus
Vi glæder os til at præsentere alt det flotte sølvtøj, som venter på at blive sat frem til salg i Dronning Louises Tehus. Du vil kunne finde forsølvede tesæt, tepotter, lysestager, bakker og mange andre spændende ting, som vi har udvalgt fra auktioner i Skotland. Hvis du trænger til lidt sødt eller varmende under dit besøg, vil det være muligt at købe husets gløgg, julete og hjemmelavede æbleskiver til at nyde udenfor i Rosenhaven eller to-go.

Praktisk information
Butiksadresser:
Jægersborg Allé 37, 2920 Charlottenlund
Lyngby Hovedgade 9A, 2800 Kgs. Lyngby
Butikkerne vil helt ekstraordinært holde søndagsåbent i denne uge og følger derudover deres almindelige åbningstider.

Dronning Louises Tehus:
Ved Slotshaven 12, 2820 Gentofte.
Tehuset vil være åbent fra kl. 10.00–17.00 alle dage. Der er gratis entré.

Vi holder os fuldt opdaterede omkring sundhedsstyrelsens anbefalinger for at mindske spredningen af COVID-19. Vi gør derfor også opmærksom på, at vi kun kan lukke et begrænset antal gæster ind ad gangen, og at der af samme årsag kan opstå ventetid udenfor. Derudover er det påbudt at bære mundbind, når du bevæger dig rundt indenfor.

Du kan finde yderligere praktisk information og holde dig opdateret om eventuelle ændringer på vores hjemmeside. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på chaya@chaya.dk eller på telefon 3965 8898.

Vi glæder os til at se dig!
Chaya.