Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/11/16-2020/11/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Computer stjålet fra bil

Virum: En mand stjal søndag morgen klokken 08.15 en taske med en bærbar pc fra en bil, som hold på Vangeledet. Bilens ejer var i færd med at bære varer ind fra bilen, da en mand via en uaflåst bildør stjal tasken med computeren. Manden blev beskrevet som 170 cm høj og iført mørkt tøj. Computeren blev senere fundet henkastet i området.

Butikstyv i Imerco

Kgs. Lyngby: Søndag formiddag klokken 11.10 blev en 55-årig kvinde fra Sverige sigtet for butikstyveri i Imerco i Lyngby Storcenter. Kvinden blev opdaget af en butiksdetektiv, som kontaktede politiet, der sendte en patrulje til stedet.

Tryghedsskabede tilstedeværelse i Lyngby

Kgs. Lyngby: Nordsjællands Politi var flere gange i løbet af søndag til stede omkring Lyngby Station, Kulturhuset og kulturtorvet, hvor nogle unge gennem deres opførsel har skabt uro og utryghed. Patruljerne traf flere unge, som blev registreret og blev gjort opmærksom på, at deres opførsel skaber utryghed for andre borgere.

Sigtet for narkokørsel

Kgs. Lyngby: En 23-årig mand fra København blev klokken 00.11 sigtet for at køre scooter, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev truffet på Blomstervænget, hvor en borger havde set manden og skønnet, at han var ude af stand til at køre scooter på forsvarlig vis og derfor kontaktede politiet, som sendte en patrulje ud efter den 23-årige. Han blev kørt til hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal klarlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Fik stjålet mountainbike, Kgs. Lyngby

En 41-årig mand anmeldte klokken 11.18, at hans søn onsdag mellem klokken 17.00 og 19.00 havde fået stjålet sin mountainbike, mens den holdt parkeret foran Fitness World på Jernbanepladsen. En gruppe på syv-otte unge drenge mellem 13 og 16 år og af mellemøstligt udseende var blevet set stjæle cyklen.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 65-årig kvindelig bilist fra Lyngby kørte klokken 14.41 ad Hjortekærsvej i sydlig retning, hvor hun foretog et sving ved Rævehøjvej og i den forbindelse påkørte en 20-årig mandlig bilist fra Lyngby, som kom kørende ad Hjortekærsvej i nordlig retning.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Den 65-årige kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt.

Minilæsser stjålet fra byggeplads, Kgs. Lyngby

Klokken 15.15 blev det anmeldt, at der fra en byggeplads på Christian X’s Alle var blevet stjålet en minilæsser klokke 05.30. De ukendte gerningspersoner havde kørt minilæsseren til Bagsværd Møllevej, hvor de henkastede køretøjets tracker og derpå kørte videre i ukendt retning.

Narkobilist havde kokain på sig

Kgs. Lyngby: Onsdag aften blev en 28-årig mand standset, da han kom kørende ad Peter Rørdams Vej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af kokain og manden blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain. Han blev sigtet for begge forhold.

Taxachauffør overfaldet af kunde

Kgs. Lyngby: En 44-årig mandlig taxachauffør blev tirsdag aften klokken 20.08 overfaldet af en kvindelig kunde på Agnetevej. Overfaldet skete formentlig som følge af, at kvinden ikke kunne finde sin mobiltelefon og mente, at taxachaufføren havde den. Kvinden kastede betalingsterminalen fra taxaen ned i jorden og da chaufføren samlede den op, slog og sparkede hun ham. Hun beskrives som østeuropæisk udseende, dansk med let accent, 30-40 år, ca. 167 cm høj, almindelig bygning, kort lyst hår med tatovering på et knæ. Hun var sort jakke, hvid t-shirt, lyse jeans med huller, sorte støvler, medbragte lys håndtaske og var beruset.

Butikstyv vendte tilbage

Kgs. Lyngby: En 78-årig mand fra Lyngby blev mandag formiddag tilbageholdt af personalet i Aldi, hvor han var vendt tilbage til efter at have begået butikstyveri dagen forinden. En patrulje kom til stedet, da det ikke umiddelbart var muligt at klarlægge hans identitet. Det lykkedes efterfølgende og den 78-årige blev sigtet for tyveriet.

Kørte uden kørekort

Gentofte: Mandag aften klokken 20.34 blev en 34-årig mand fra Brøndby Strand standset, da han kom kørende ad Lyngbyvej. Manden var tidligere frakendt kørekortet og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 07.54 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld på Isterødvejen, idet en personbil kørende i nordlig retning var skredet ud i en højrekurve, hvorefter bilen havde påkørt et træ med materiel skade på bilen til følge.

Politi, brandvæsen og vejhjælp blev sendt til stedet, hvor en 16-årig mand fra Kongens Lyngby blev sigtet for kørsel uden førerret, ligesom han blev sigtet for spritkørsel og narkokørsel, idet han fik alkometeret og narkometeret til at slå ud. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Unge mennesker skabte utryghed, Kgs. Lyngby

Klokken 20.25 blev det anmeldt, at der i opgangen til SATS på Jernbanepladsen opholdt sig en gruppe unge og skabte utryghed ved blandt andet at brænde noget af på stedet. En patrulje kørte dertil, hvor de fik kontakt til en gruppe unge bestående af tre piger og seks drenge i alderen 13-16 år.

En af drengene, en 16-årig fra Gentofte, blev fundet i besiddelse af hash, hvilket han blev sigtet for. En anden af drengene, en 15-årig fra Bagsværd, blev fundet i besiddelse af en bushammer, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Grundet de unge menneskers alder blev deres forældre efterfølgende kontaktet og oplyst om hændelsen.