Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/11/09-2020/11/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyv vendte tilbage

Kgs. Lyngby: En 78-årig mand fra Lyngby blev mandag formiddag tilbageholdt af personalet i Aldi, hvor han var vendt tilbage til efter at have begået butikstyveri dagen forinden. En patrulje kom til stedet, da det ikke umiddelbart var muligt at klarlægge hans identitet. Det lykkedes efterfølgende og den 78-årige blev sigtet for tyveriet.

Kørte uden kørekort

Gentofte: Mandag aften klokken 20.34 blev en 34-årig mand fra Brøndby Strand standset, da han kom kørende ad Lyngbyvej. Manden var tidligere frakendt kørekortet og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 07.54 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld på Isterødvejen, idet en personbil kørende i nordlig retning var skredet ud i en højrekurve, hvorefter bilen havde påkørt et træ med materiel skade på bilen til følge.

Politi, brandvæsen og vejhjælp blev sendt til stedet, hvor en 16-årig mand fra Kongens Lyngby blev sigtet for kørsel uden førerret, ligesom han blev sigtet for spritkørsel og narkokørsel, idet han fik alkometeret og narkometeret til at slå ud. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Unge mennesker skabte utryghed, Kgs. Lyngby

Klokken 20.25 blev det anmeldt, at der i opgangen til SATS på Jernbanepladsen opholdt sig en gruppe unge og skabte utryghed ved blandt andet at brænde noget af på stedet. En patrulje kørte dertil, hvor de fik kontakt til en gruppe unge bestående af tre piger og seks drenge i alderen 13-16 år.

En af drengene, en 16-årig fra Gentofte, blev fundet i besiddelse af hash, hvilket han blev sigtet for. En anden af drengene, en 15-årig fra Bagsværd, blev fundet i besiddelse af en bushammer, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Grundet de unge menneskers alder blev deres forældre efterfølgende kontaktet og oplyst om hændelsen.

Frikadelletyv fik straksbøde

Kgs. Lyngby: En 38-årig udenlandsk fik torsdag eftermiddag en straksbøde, efter han klokken 13.42 havde stjålet en pakke frikadeller.

Fik påbud om at bære mundbind

Kgs. Lyngby: En borger kontaktede torsdag eftermiddag omkring klokken 15.30 politiet for at gøre opmærksom på, at medarbejderne på et spisested ikke bar mundbind. En patrulje kørte til stedet og gav påbud om, at medarbejderne skulle bære mundbind.

Indbrud på gymnasium, Virum

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 08.29, blev en rude ind til et klasselokale på Virum Gymnasium mellem lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 09.00 knust. På stedet blev en slikautomat ødelagt, og der blev stjålet slik fra automaten.

Tricktyveri, Allerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 13.20, steg en 47-årig mand fra Lyngby i toget på Lyngby Station omkring klokken 00.35, hvor han i en kupe blev opmærksom på seks unge drenge af anden etnisk herkomst end dansk i alderen 13-17 år, som gjorde tegn til ham. Den 47-årige valgte dog at ignorere disse og steg klokken 00.52 af på Allerød Station. Her steg gruppen af drenge også ud og afspærrede vejen for den 47-årige, da han skulle op ad trapperne fra stationen. I den forbindelse skubbede de til ham, inden de forsvandt fra stedet. Den 47-årige opdagede efterfølgende, at de havde stjålet hans halskæde.

Del på de sociale medier