Byggeriet af fodgængertunnelen på Lyngby Station er fortsat godt i gang, og i midten af november skal vi støbe væggene ved trappen op til perronerne.

Viadukt ved Lyngby station, foto: letbanen

Natarbejde fra 22. til 26. november 2020

Af hensyn til togdriften er det desværre nødvendigt at udføre dette arbejde om natten, når S-togene holder stille. Derfor vil der være arbejde på Lyngby Station om natten fra søndag den 22. november 2020 kl. 23:59 til torsdag den 26. november 2020 kl. 07:30.

I denne periode skal vi først opsætte støbeforme på trappevæggene. Disse skal løftes med kran over spor 3. Når støbeformene er på plads, skal væggene støbes. Dette udføres med betonpumpe, der pumper hen over spor 3. I perioden vil du også kunne opleve gener fra lastbiler, betonbiler og andre arbejdskøretøjer til og fra området.

Følg byggeriet
Du kan følge byggeriet på dinletbane.dk/lyngby, hvor du kan se, hvilke andre arbejder vi er i gang med i området i øjeblikket og hvornår vi arbejder i området omkring Lyngby Station og Buddingevej.

På vores hjemmeside kan du også komme med bag hegnet og se, hvordan det så ud, da vi tidligere på efteråret støbte vægge nede i fodgængertunnelen. Klik her og se videoen fra byggeriet.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte os på info@dinletbane.dk eller tlf. 7242 4500.

Per Aarsleff A/S er entreprenør på anlægsarbejdet i Lyngby, og vi og entreprenøren beklager de gener, som arbejdet giver.

Med venlig hilsen

Hovedstadens Letbane