Har du bestilt den årlige sommerferie for hele familien, som i år går til Sjælland, så har øen og byerne meget at byde på, som du kan lave i din sommerferie. Når man holder sommerferie her, giver det muligheden for at nyde en klassisk nordisk buffet eller komme ud og se en masse kulturelle steder. Skal man have planlagt hvad ferien skal bruges på, skal der være noget for hele familien, både for de små og for de voksne.

Ligger feriedestinationen i Lyngby, kan det være værd at undersøge hvad byen har at byde på af muligheder, som kunne være hyggelige at opleve med familien. Står du og mangler nogle ideer til, hvad du og familien kan foretage jer, når I kommer til Lyngby by, kan du læse med her, hvor du får tre gode ideer til hvad du kan opleve.

Oplev byens mange spisemuligheder
Lyngby er en stor by, som ikke ligger særlig langt fra København. Dermed byder byen på mange madoplevelser for hele familien, så man ikke behøver at gå langt for et godt måltid. Der er rig mulighed for at finde en restaurant eller en cafe, som serverer noget både de voksne og de små kan lide. Fra byens spisesteder kan du nyde den lokale atmosfære, der er rundt i byens gader. Det kan også være at du ønsker en hyggelig aften med familien hjemme, så kan det være en ide at bestille mad ud af huset fra Gaudium Catering, som laver nordiske menuer af råvarer i højeste kvalitet.

Gå på opdagelse i byens gader
En dag hvor solen skinner,  kan du tage familien i hånden og tage jer en gåtur ned gennem byens gader, som byder på en masse spændende butikker og kulturelle oplevelser. Her kan du få dagen til at gå med shopping, hvor I kan få købt tøj ind til, når I går vinteren i møde eller I kan købe ind til en tur på stranden med solhatte og nye solbriller.

Oplev byens seværdigheder
Er det første gang at turen går til Lyngby, er det en oplagt mulighed at gå på opdagelse i byen mange kulturelle muligheder. Her kan du opleve byens Frilandsmuseum, hvor dig og din familie kan opleve de stemningsfulde og historiske bygninger, som er blevet flyttet hertil fra egne rundt om i Danmark. Er I en familie der godt kan lide at se fodbold, spiller byens lokale hold i Superligaen, hvor I kan få en festlig oplevelse.

Lyngby Kirke. Foto: IDM