Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/10/12-2020/10/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 09.42 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Gentoftegade/Lyngbyvej. En lastbil ført af en 40-årig chauffør fra Stenløse kørte i nordlig retning ad Lyngbyvej, og da denne skulle dreje til højre ad Gentoftegade, overså chaufføren en 29-årig kvindelig cyklist fra København.

Kvinden slap nogenlunde fysisk uskadt fra færdselsuheldet, mens chaufføren blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Røg uden brand, Kongens Lyngby

Klokken 10.41 blev det anmeldt fra Trongårdsvej, at der kom en del røg fra en lejlighed. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at røgen kom fra en defekt vaskemaskine, og der var derfor ikke yderligere for politiet, mens brandvæsnet blev og luftede ud.

Butikstyveri, Kongens Lyngby

Klokken 15.49 blev det anmeldt, at to butikstyve havde forsøgt at stjæle varer for 34 kroner fra Føtex i Lyngby Storcenter. Da de to var under 18 år blev en patrulje sendt til stedet, hvor to 12-årige drenge blev truffet. På grund af deres unge alder blev sagen overdraget til de relevante voksne samt de sociale myndigheder.

Spirituskørsel og kørsel uden førerret, Kongens Lyngby

Klokken 17.06 blev en 58-årig mandlig bilist fra Kongens Lyngby standset og kontrolleret på Klampenborgvej i krydset ved Sorgenfrigårdsvej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, ligesom han sad bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt førerretten uden at have generhvervet den. Da det var tredje gang, at han blev snuppet for denne forseelse inden for tre år, blev køretøjet beslaglagt med henblik på konfiskation. En blodprøve skal nu fastslå mandens eventuelle promille.

Mand anholdt efter at have kigget ind gennem vindue i villa, Kgs. Lyngby

Klokken 18.55 indløb der anmeldelse om, at en mand stod og kiggede ind ad et vindue til en villa på Fuglevadsvej, og da en person på adressen fandt dette mistænkeligt, blev politiet tilkaldt. Ved patruljens ankomst var manden imidlertid forsvundet, og patruljen kørte derfor rundt i området for at lede efter ham.

I den forbindelse traf de en 47-årig mand fra området, som kort forinden umotiveret var blevet slået i ansigtet af en mand, som svarede til beskrivelsen af den mand, som kort forinden havde kigget ind ad villaens vindue. Patruljen fortsatte derefter sin rundering i området.

Kort efter modtog patruljen via Vagtcentralen information fra den 47-årige om, at manden nu befandt sig på Lundtoftevej. De kørte derfor til stedet, hvor de traf en 34-årig mand fra Himmerlands-området, som svarede til beskrivelsen fra de ovennævnte forhold, og han blev derfor anholdt og sigtet for disse.

Falsk betjent på spil

Virum: Mandag eftermiddag mellem klokken 14.30 og 16.30 fik en 82-årig kvinde fra Virum besøg af en mand på hendes bopæl på Abildgaardsvej. Manden, der udgav sig for at være politibetjent, fortalte, at han i forbindelse med en efterforskning skulle bruge kvindens kontooplysninger og betalingskortnumre. Manden beskrives som dansk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med nedbidte negle. Han talte dansk og var iført sort kasket med en cirkel og ordet “North”, sorte upudsede sko, grå bluse, sort hættetrøje, sort jakke og Sorte bukser. Han medbragte flere telefoner.

Sigtet for manglende mundbind

Kgs. Lyngby: Søndag morgen klokken 07.20 sad en 43-årig mand og en 44-årig kvinde på Lyngby Station, hvor de larmede og var så forstyrrende, at politiet blev kontaktet med henblik på at bortvise de to personer. Da patruljen kom til stedet, kunne det konstateres, at hverken manden eller kvinden bar mundbind, sådan som det ellers er påkrævet på stationsområdet – og da de ovenikøbet var blevet truffet dagens inden og vejledt om reglerne, blev de sigtet for forseelsen.

Sidespejl sparket af

Virum: En Fiat, der holdt på Skovridergårdsvej, har mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 10.30 fået sparket det ene sidespejl af. Hærværket blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 14.39.

Stjal parfume

Kgs. Lyngby: Søndag eftermiddag blev en 17-årig ung mand sigtet for butikstyveri, efter vagten i Magasin opdagede, at den unge mand klokken 16.43 stjal en parfume.