Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/09/25-2020/10/06.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra andet køretøj, Kgs. Lyngby, Hillerød, Gilleleje og Dronningmølle

I løbet af morgenen indløb der fire anmeldelser om, at der var blevet stjålet værktøj og/eller udstyr fra større gravemaskiner rundt omkring i Nordsjælland.

Klokken 07.27 blev det anmeldt, at der imellem torsdag formiddag og mandag morgen var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine, der havde holdt nær stranden på Alfavej i Gilleleje.

Klokken 07.28 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine, der havde holdt på en mark nær Rødkildevej i Dronningmølle.

Klokken 08.38 blev det ligeledes anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine holdende på Lundtoftegårdsvej ud for Anker Engelundsvej i Lyngby.

Sluttelig blev det klokken 09.54 anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen ligeledes var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine, der havde holdt nær en rundkørsel på Peder Oxes Allé i Hillerød.

Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at der er en sammenhæng imellem de fire ovenstående anmeldelser, hvor der sammenlagt er blevet stjålet udstyr for omtrent en million kroner.

Kørsel i påvirket tilstand, Kgs. Lyngby

Klokken 16.33 blev en 41-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Firskovvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Butikstyveri, Kongens Lyngby

Klokken 12.19 anmeldte personalet fra Magasin, at de havde snuppet en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle parfumer for cirka 1800 kroner. Da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 29-årig mand blev sigtet for forholdet.

Stjal chokolade

Kgs. Lyngby: Tirsdag formiddag klokken 11.50 stjal tre unge kvinder på 12-13 år slik og chokolade fra Normal. På grund af de unge kvinders alder, vil både de unge kvinders forældre og de sociale myndigheder blive underrettet om sagen.

Indbrud i lager, Kongens Lyngby

Klokken 07.09 blev det anmeldt fra Sorgenfri Kirkegård, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen havde været indbrud i et lager, hvorfra der var blevet stjålet værktøj, haveredskaber og lignende for adskillige tusinde kroner.

Stjal tøj og powerbank

Kgs. Lyngby: En 34-årig udenlandsk mand blev søndag eftermiddag klokken 14.54 taget for butikstyveri i Føtex i Lyngby Storcenter. Her havde manden stjålet et par boxershorts og en powerbank. Manden blev sigtet for tyveriet og taget med på politistationen til afhøring.

Tricktyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 10.51 indløb der anmeldelse om, at der hos guldsmeden Blaesild og Ring på Lyngby Hovedgade onsdag klokken 14.40 kom en mand ind i butikken. Ved disken fremviste han en seddel, mens han på flere sprog forsøgte at gøre sig forståelig. Mens manden fumlede med papiret, lykkedes det ham at stjæle en mobiltelefon, som lå på disken.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår, spinkelt ansigt og markerede kindben. Iført solbriller, sort T-shirt, jakke, sorte bukser, som muligvis var træningsbukser, sorte sko samt et sølvfarvet ur. Talte spansk/fransk/engelsk med accent.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 39-årig mand blev klokken 14.54 standset i Lyngby Storcenter, idet han havde stjålet parfumer fra Matas. Idet manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor de anholdt og sigtede ham for butikstyveri.