Den seneste måneds tid har vores entreprenør, Per Aarsleff, fjernet et gammelt overløbsbassin, som ikke længere var i brug. Det arbejde er nu afsluttet.

Nedbrydning ved Lehwaldsvej, foto: Letbanen

For enden af Lehwaldsvej ned mod Buddingevej lå indtil for nylig et gammelt overløbsbassin, som ikke længere var i brug. Bassinet lå lige der, hvor letbanen om nogle år kører ind i letbanetunnelen under S-banen og Lyngby Omfartsvej, og derfor skulle bassinet fjernes.

Hen over den seneste måneds tid er bassinet fjernet, og hullet er nu fyldt op med jord, så det er klar til det videre arbejde. Du kan se billeder fra arbejdet på vores hjemmeside.

Byggeri senere på året
Senere på året går vi i gang med det næste arbejde i området, nemlig opstarten på byggeriet af indkørslen til tunnelen, som du også kan se på vores hjemmeside. I den forbindelse skal området blandt andet forstærkes med spuns, jordankre og sekantpæle for at udligne terrænforskellen. Vi informerer nærmere om arbejdet, når det nærmer sig opstart.

Følg byggeriet
Du kan følge byggeriet på dinletbane.dk/lyngby, hvor du kan se, hvilke andre arbejder Hovedstadens Letbane er i gang med i området i øjeblikket. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til byggeriet.

Med venlig hilsen
Hovedstadens Letbane