Viadukten på Buddingevej er ikke klar til åbning for biltrafik før i begyndelsen af 2021.

I forbindelse med ledningsomlægninger på Buddingevej har det været nødvendigt at lukke viadukten ved stationen for biltrafik. Viadukten har været lukket siden midten af marts, så kun gående, cyklister og busser har kunnet passere. Arbejdet med ledningsomlægninger ved viadukten afsluttes i løbet af få uger, men herefter skal Hovedstadens Letbane til for at bygge indkørslen til den kommende letbanetunnel under S-banen og Lyngby Omfartsvej.

Viadukt ved Lyngby station, foto: letbanen

Det var forventningen, at viadukten kunne åbnes for biltrafik i løbet af dette efterår, men åbningen af viadukten er nu udsat til begyndelsen af næste år.

”Arbejdet med tunnelen har vist sig vanskeligere og mere pladskrævende end beregnet, og viadukten bliver derfor først åbnet for biltrafik i begyndelsen af næste år. Vi beklager ulejligheden”, siger Niels Brock, senior projektleder hos Hovedstadens Letbane.

Hovedstadens Letbane skal i de kommende måneder blandt andet forstærke området og skal i den forbindelse anvende en stor sekantpælemaskine. Dette arbejde vil i en periode medføre arbejdsareal på Buddingevej. Først herefter kan viadukten åbnes for biltrafik – forventeligt i begyndelsen af næste år.

Hovedstadens Letbane åbner ifølge planen i 2025.

På vores hjemmeside kan du følge byggeriet, og se hvilke arbejder Hovedstadens Letbane er i gang med i området i øjeblikket. Se mere på dinletbane.dk/lyngby.

Hvis du har spørgsmål til arbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@dinletbane.dk eller 72 42 45 00.

Med venlig hilsen

Hovedstadens Letbane