Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/09/21-2020/09/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i lager, Kongens Lyngby

Klokken 07.09 blev det anmeldt fra Sorgenfri Kirkegård, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen havde været indbrud i et lager, hvorfra der var blevet stjålet værktøj, haveredskaber og lignende for adskillige tusinde kroner.

Stjal tøj og powerbank

Kgs. Lyngby: En 34-årig udenlandsk mand blev søndag eftermiddag klokken 14.54 taget for butikstyveri i Føtex i Lyngby Storcenter. Her havde manden stjålet et par boxershorts og en powerbank. Manden blev sigtet for tyveriet og taget med på politistationen til afhøring.

Tricktyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 10.51 indløb der anmeldelse om, at der hos guldsmeden Blaesild og Ring på Lyngby Hovedgade onsdag klokken 14.40 kom en mand ind i butikken. Ved disken fremviste han en seddel, mens han på flere sprog forsøgte at gøre sig forståelig. Mens manden fumlede med papiret, lykkedes det ham at stjæle en mobiltelefon, som lå på disken.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår, spinkelt ansigt og markerede kindben. Iført solbriller, sort T-shirt, jakke, sorte bukser, som muligvis var træningsbukser, sorte sko samt et sølvfarvet ur. Talte spansk/fransk/engelsk med accent.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 39-årig mand blev klokken 14.54 standset i Lyngby Storcenter, idet han havde stjålet parfumer fra Matas. Idet manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor de anholdt og sigtede ham for butikstyveri.

Kørte uden kørekort

Virum: En 29-årig mand fra Virum blev tirsdag aften klokken 18.50 sigtet for at køre uden kørekort. Manden blev standset i sin bil på Lyngby Omfartsvej, hvor det viste sig, at tidligere er blevet frakendt sin førerret.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 13.45 blev det anmeldt fra en butiksdetektiv i Lyngby Storcenter, at de stod med en butikstyv, som de gerne ville have politiets hjælp til at håndtere. Butiksdetektiven havde observeret, at en kvinde havde forsøgt at stjæle barbergrej og parfume fra Matas for cirka 2.400 kroner, men da butikstyven følte sig opdaget, stak hun af.

Kvinden blev dog indhentet og tilbageholdt af butiksdetektiven, og i den forbindelse spyttede hun butiksdetektiven i ansigtet, hvorfor hun ikke kun blev sigtet for butikstyveriet i Matas, men også for vold. Kvinden blev desuden fundet i besiddelse af et par nye sko til en værdi af 400 kroner, som var blevet stjålet tidligere på dagen fra en anden butik i Lyngby, og hun blev derfor også sigtet for dette.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 16.25 blev der nok engang anmeldt et butikstyveri fra Lyngby Storcenter, idet to kvinder på henholdsvis 16 og 18 år havde forsøgt at stjæle make-up-fjerner fra Normal til en værdi af 72 kroner. Idet den ene af de to var under 18 år gammel, blev politiet sendt til stedet, hvor de to blev sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante myndigheder og andre voksne blev underrettet.

Indbrud i garage, Virum

Klokken 02.22 blev det anmeldt, at der netop havde været indbrud i en garage på Virumgårdsvej, hvorfra to mænd havde stjålet en havetraktor og kørt den væk på en trailer. Politiet blev sendt til stedet, ligesom et signalement af de to mænd og deres køretøj blev rundkastet internt til patruljerne.

Kort efter passerede en patrulje et køretøj på Bistrupvej i Birkerød, der passede på signalementet, og køretøjet blev derfor bragt til standsning. På ladet stod den stjålne havetraktor, hvorfor de to mænd i køretøjet, en 25-årig fra Roskilde og en 26-årig fra Jyllinge, blev sigtet for at have stjålet havetraktoren.

Føreren af køretøjet, den 25-årige mand, blev desuden sigtet for kørsel uden førerret samt for kørsel i påvirket tilstand, da han havde hvidt pulver i næseborene, ligesom der blev fundet en mindre mængde kokain i en pose i bilen. En blodprøve skal nu fastslå, om den 25-årige kørte i påvirket tilstand.

Den 26-årige passager blev foruden den stjålne havetraktor også sigtet for at være i besiddelse af en flaske indeholdende det euforiserende stof GHB.

Mistænkeligt forhold, Rungsted Kyst
Klokken 05.23 blev det anmeldt, at en beboer på Sophienbergvej var blevet vækket klokken 03.30 ved, at to mænd indfandt sig i beboerens hjem, efter de havde brudt en dør op. Beboeren vågnede ved at blive lyst i hovedet af en lommelygte, hvorefter han var blevet tildelt et slag. Beboeren løb derefter ind i et tilstødende værelse for at hente noget at slå fra sig med, men de to fremmede mænd var i mellemtiden stukket af.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt 21.-22. september 2020