Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/08/24-2020/09/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyv med lidt ekstra i lommerne

Kgs. Lyngby: Mandag eftermiddag klokken 14.14 blev en 32-årig mand fra Allerød taget for butikstyveri i Lyngby Storcenter. Det viste sig imidlertid, at den 32-årige havde andre ting end tyvekosterne på sig. Han blev nemlig fundet i besiddelse af en kniv, et knojern samt amfetamin og flydende ecstasy på sig. Manden blev sigtet for samtlige lovovertrædelser.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 44-årig mand fra København blev søndag formiddag klokken 10.08 sigtet for at kørsel uden førerret. Manden blev standet på Helsingørmotorvejen.

Blev slået i ryggen med paraply

Kgs. Lyngby: En 25-årig kvinde kontaktede søndag formiddag klokken 11.42 Nordsjællands Politi for at anmelde, at hun dagen før, lørdag klokken 14.00, var blevet slået i ryggen med en papaply af en mand på Jernbanepladsen. Kvinden blev passet op af manden, som i første omgang tog fat i hendes jakke. Kvinden fik trukket jakken til sig, hvorefter manden slog hende i ryggen med en paraply. Manden beskrives som 50-55 år, 160-165 cm høj og almindelig af bygning med lyst hår og måne. Han var iført en gul regnjakke og lyse bukser.

Lampe stjålet

Kgs. Lyngby: Mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 19.25 er der stjålet en pullert-lampe fra en indkørsel på Engelsborgvej.

Ild i skærebræt

Virum: Onsdag eftermiddag klokken 15.38 gik der ild i et skærebræt, som lå på et tændt komfur i en lejlighed på Frederiksdalsvej. Lejlighedens beboer, en 34-årig mand, var gået fra lejligheden uden at være opmærksom på, at komfuret var tændt og skærebrættet lå ovenpå. Han blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Byttepenge stjålet

Kgs. Lyngby: Mellem mandag eftermiddag klokken 16.30 og tirsdag morgen klokken 08.20 har der været indbrud i Wunderwear i Lyngby Storcenter. Her har gerningsmanden stjålet byttepenge. Tyven har knust en rude i en dør for at skaffe sig adgang.

Frikadelletyve på spil

Virum: To unge mænd på 16 og 17 år, begge fra Virum, blev tirsdag formiddag klokken 11.27 taget for butikstyveri i Meny på Geels Plads, hvor de havde stjålet to pakker frikadeller. De blev sigtet for tyveriet og deres forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

Swimmingpool ødelagt

Klampenborg: Mellem mandag aften klokken 20.00 og tirsdag eftermiddag klokken 14.26 har en eller flere ukendte gerningsmænd begået hærværk mod en swimmingpool på Taarbæk Strandvej. Der er blevet skåret hul i bunden af swimmingpoolen, så vandet er løbet ud og pumpesystemet ødelagt.

Skulderbump førte til knytnæveslag

Kgs. Lyngby: En 23-årig mand fra Ishøj fik tirsdag eftermiddag klokken 15.46 et knytnæveslag i ansigtet efter der var opstået noget tumult mellem ham og en 21-årig mand fra Kgs. Lyngby. Tumulten opstod som følge af, at de tog stødte skuldrene mod hinanden i et fodgængerfelt ved Lyngby Station, og den 23-årige mand efterfølgende sparkede til den 21-åriges taske. Den 21-årige blev sigtet for vold.

Stjal slik og wienerbrød

Kgs. Lyngby: En 40-årig mand blev tirsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri efter en butiksdetektiv afslørede manden i at have stjålet slik og wienerbrød fra Fakta på Jernbanepladsen.

Stjal dyner

Kgs. Lyngby: En 50-årig mand fra Brønshøj og en 44-årig kvinde fra Lyngby blev tirsdag eftermiddag klokken 16.51 taget for tyveri af blandt andet dyner i Jysk i Lyngby Storcenter. De to blev taget med til afhøring på politigården, og da de blev fundet i besiddelse af flere tyvekoster, blev det vurderet, at de skal fremstilles i grundlovsforhør, som foregår i dag, onsdag, klokken 13.00 ved Retten i Lyngby.

Lastbil væltede

Kgs. Lyngby: En lastbil væltede klokken 02.32 natten til onsdag på Helsingørmotorvejen ved Rævehøjvej. Der er ingen meldinger om personskade. Strækningen blev afspærret mens der blev ryddet op og en kran kom til stedet for at rejse lastbilen op igen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 25. – 26. august 2020

Ung butikstyv på spil

Kgs. Lyngby: En 14-årig pige fra Hellerup blev mandag eftermiddag klokken 16.42 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter, hvor hun havde stjålet nogle chips, drikkevarer og make-up. Pigens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.