Dette er sponsoreret indhold

Er du ved at planlægge den næste ferie? Det kan være at du er du ude i at pakke bilen og køre ud i det blå med børnene på bagsædet? Der er intet som en køretur i det danske landskab, med den friske brise susende ind ad vinduerne. Det er billigt og der er mindst lige så mange gode oplevelser der venter ude i det danske som hvis i tog til syden. Det vigtigste er ofte selskabet og kvalitetstiden med dem man har kær. I har endelig fri og kan nu nyde hinandens selskab og tiden til at kunne slappe ordentligt af. Men der er masser af ting at opleve i Danmark. Der er dog bare lige én ting. Det kan være svært at beslutte sig for hvor man helt præcist skal tage hen, men fortvivl ej. Hvis du har Sjælland i tankerne, og kommer forbi Kongens Lyngby, så vil du her kunne finde 5 besøgsværdige steder i og omkring Lyngby. Mangler i bil til ferien, så Klik her.

Bakken
Er du afsted med hele familien vil et sted som Bakken være besøget værd. Her vil der med sikkerhed være noget til alle aldre og i vil garanteret allesammen gå derfra og have haft en fantastisk dag. Bakken er kendt for at være verdens ældste forlystelsespark, som huser hele 32 forskellige forlystelser. Bakken er også kendt for at være stedet hvor Cirkusrevyen holder til. Der er derfor masser af ting at se, hvis i beslutter jer for at vende snuden mod verdens ældste forlystelsespark. Tag derfor familien under armen og pak en madkurv, som i kan nyde i parken når i har prøvet en masse forlystelser.

Frilandsmuseet
Det er ikke kun Bakken som sætter verdensomspændende rekorder. Frilandsmuseet, beliggende i Lyngby, er det største og ældste af slagsen og rummer mere end 100 bygninger fra hele landet. Bygningerne er flyttet til Frilandsmuseet for at vidne om den danske historie, så gæster kan komme til og gå rundt i historien og de gamle ting kan ses fra naturlige og autentiske omgivelser. Et af Frilandsmuseets grundprincipper hedder netop at skabe helhedsbilleder, som folk kan komme helt tæt på. Så hvis du og din familie er interesseret i at komme helt tæt på den danske historie, så tag endelig et smut forbi Frilandsmuseet.

Jægersborg Dyrehave
Endnu et besøgsværdigt sted omkring Lyngby er det der i daglig tale kaldes Dyrehaven. Med deres hjortebestand på omkring 2000, har de intet mindre end 7,5 mio gæster årligt. Det er hovedsageligt dyrerne der trækker gæster, men der er også noget andet der kendetegner Dyrehaven. Der er nemlig ved alle indgange, store røde porte som du skal ind ad for at komme ind i haven. Du kan altså i Jægersborg Dyrehave, komme helt tæt på naturen. En oplevelse der med garanti vil være spændende for hele familien, hvis i er vilde med at komme helt tæt på naturens dyreliv. Noget i bestemt kan i Jægersborg Dyrehave, hvor man kan komme helt tæt på havens 2000 hjortevildt.

Mølleåen
Er i typerne der er helt vilde med en god vandretur i naturen? Så er et sted i kan overveje at besøge Mølleåen. Det er en å på cirka 30 km hvor man undervejs kan opleve 3 søer og diverse vandmøller. Åen har nemlig et fald på omkring 30 cm, hvilket åbner muligheden for vandmøller hvilket åens navn også udspringer fra. Nogle af møllerne stammer helt fra middelalderen, hvilket giver et spændende historisk aspekt på turen. Så er i vilde med at vandre og kunne i tænke jer en ikke blot flot men også historisk tur, så er en tur langs Mølleåen besøget værd.

Ordrupgaard Kunstmuseum
Er i ikke helt så vilde med at vandre og er i faktisk bedre tilpas indendøre? Er i også de kulturelle typer der er helt vilde med en tur på museum, så kunne Ordrupgaard Kunstmuseum bestemt være et bud på hvad i skal besøge når i nu befinder jer i området nær Lyngby. Dette kunstmuseum rummer Nordeuropas betydeligste samling af dansk og fransk kunst fra det 19. Og 20. Århundrede. Ellers har museet skiftende særudstillinger og du kan også opleve kunst under åben himmel i Kunstpark Ordrupgaard.

 

Bakken er et besøg værd på din bilferie. Foto: SDL