Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/06/22-2020/06/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Trusler mod personale i supermarked, Værløse

Klokken 11.31 indløb der anmeldelse om, at en mand havde forsøgt at stjæle øl i Fakta i Bymidten, og at han i den forbindelse havde fremsagt trusler mod personalet. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en 45-årig fra Værløse, blev sigtet for at have fremsat trusler på livet.

Cyklist påkørt, Kgs. Lyngby

Klokken 14.32 skete der et færdselsuheld på Sorgenfrigårdsvej ved Nørregade, idet en cyklist blev påkørt af en bil. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større materiel- eller personskade, men cyklisten, en 73-årig mand fra Virum, blev efterfølgende kørt på hospitalet, idet han klagede over smerter i sin ene skulder.

Færdselsuheld, Veksø

Klokken 17.38 skete der et færdselsuheld med to motorcykler og en bil på Spydbakken ved Søsum. Her kom de to motorcyklister kørende ind i et sving, hvor den ene, en 19-årig kvindelig motorcyklist fra Virum, påkørte en 54-årig kvindelig bilist fra Roskilde, som kom kørende i modsatte vejbane. Herefter påkørte den anden motorcyklist, en 33-årig mand fra Helsinge, den anden motorcykel og væltede.

Der skete ved uheldet stor materiel skade, og de to motorcyklister klagede efterfølgende begge over smerter og blev derfor kørt med ambulance til hospitalet.

Trusler mod parkeringsvagt, Kgs. Lyngby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 19.42, blev en parkeringsvagt klokken 18.50 truet af en mand, som i første omgang havde spurgt ind til en afgift, parkeringsvagten netop havde udskrevet til en parkeret bil i parkeringshuset ved Magasin. Da parkeringsvagten forklarede årsagen til afgiften, blev manden sur og truede parkeringsvagten, inden han forsvandt fra stedet.

Vold, Kgs. Lyngby

Klokken 21.52 anmeldte en 19-årig kvinde fra Valby, at en mand kort forinden var cyklet forbi hende for enden af Nybrovej ved et busstoppested og i den forbindelse havde slået hende i baghovedet med flad hånd og råbt ukvemsord efter hende.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 40-45 år, almindelig af bygning, hvid i huden, med kort gråt hår og gråt skæg. Iført sort jakke og lange sorte bukser. Talte dansk. Medbragte sort herrecykel.

Indbrud på bibliotek, Kgs. Lyngby

Klokken 03.27 var der indbrud på Lyngby Bibliotek. Gerningsmændene kom ind på ukendt vis og skaffede sig adgang til et aflåst rum på stedet. Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Varebil ramte cyklist

Gentofte: En 37-årig kvindelig cyklist fra København blev torsdag morgen klokken 07.42 ramt af en 38-årig mand fra Gentofte, som kom kørende ad Lyngbyvej i en varebil. Kvinden blev ramt, da den mandlige bilist overså hende i forbindelse med et højresving. Kvinden blev behandlet for sine skader af de ambulancereddere, som kom stedet.

Kørte ind i parkeret bil

Virum: Torsdag eftermiddag klokken 17.56 kørte en 40-årig mandlig cyklist ind i en parkeret bil på Furesøvej. Manden pådrog sig skader i ansigtet og blev kørt på hospitalet til nærmere undersøgelse og behandling.

Musik til ulempe og lukkede fester

Nordsjælland: Flere steder i Nordsjælland har naboer følt sig generet af studenter- og ungdomsfester, hvor musikken har været til ulempe. I blandt Hillerød, Espergærde og Kgs. Lyngby var politiet ude at lukke fester, mens det i Hornbæk lykkedes for en nabo at få nogle festglade mennesker til lukke vinduerne og skrue ned for musikken, så de omkringboende kunne få lidt nattero.

Læs i øvrigt vores facebook-opslag om gode råd både til dig, som gerne vil sætte volumen på max og dig, som ikke synes, at høj musik fra nabolaget er lykken.

Telefontyv på spil

Kgs. Lyngby: Der er formentlig tale om den samme tricktyv, som onsdag eftermiddag var på spil i to forretninger i Lyngby. Ved 15-tiden kom manden således ind i Telerepair på Lyngby Hovedgade, hvor han lagde en avis henover en telefon, der lå på et bord og herefter stjal den. Godt et kvarter senere stjal en mand en telefon i Strandvejens Skrædderi og også her skete det ved at lægge en medbragt avis henover telefonen. Begge steder beskrives gerningsmanden som værende hvid i huden, sort hår, iført blå t-shirt, hvide shorts samt klip-klappere. Han beskrives endvidere som værende mellem 28-30 år samt spinkel af bygning med en tatovering på højre hånd.

Færdselsuheld, Virum

Klokken 16.00 skete der et færdselsuheld på Lyngby Omfartsvej i nordgående retning ved Sorgenfri-afkørslen, idet tre biler kørte sammen. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men motorvejen blev i en periode afspærret, mens der blev ryddet op.

Uheldet skyldtes formentlig, at part 1, en 51-årig mandlig bilist, faldt i søvn, mens han holdt i kø, hvorved han påkørte part 2, en 52-årig kvindelig bilist fra Virum, og part 3, en 56-årig mandlig bilist fra Haslev.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 21-årig mand blev mandag formiddag klokken 10.59 sigtet for at køre uden førerret. Manden kom kørende ad Helsingørmotorvejen, hvor en patrulje standsede ham, og det viste sig, at han tidligere var frakendt sit kørekort.

Brand i bil

Kgs. Lyngby: En Nissan Qashqai, der stod på en parkeringsplads i Lundtofteparken, brændte natten til tirsdag ved 02-tiden. Branden spredte sig nabobilen, ligesom en tredje bil blev varmeskadet. Det formodes, at branden er påsat, da to personer er set på stedet umiddelbart inden branden.

Tricktyv stjal mobiltelefon

Gentofte: En tricktyv stjal søndag eftermiddag en mobiltelefon fra et kontor hos Kgs. Lyngby Tømrer og Snedkerfirma. Her kom en mand ind med en seddel, hvor der på spansk stod, at han søgte arbejde. Medarbejderen på stedet oplyste, at der ikke var noget arbejde at få, hvorefter manden forlod kontoret. Senere opdagede medarbejderen, at hans mobiltelefon var forsvundet fra kontoret. Den mulige tricktyv beskrives som sydeuropæisk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med kort, sort hår, skægstubbe. Han havde en lys bluse og cowboybukser på samt et rødt tørklæde om halsen og talte spansk.

Truede gæster

Kgs. Lyngby: En mand truede søndag eftermiddag omkring klokken 16.50 gæsterne på Joe & The Juice med en køkkenkniv, hvorefter han forsvandt fra stedet. Ud fra vidners beskrivelse af manden, har politiet en god formodning om, hvem der kan være tale om.