Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/06/15-2020/06/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 21-årig mand blev mandag formiddag klokken 10.59 sigtet for at køre uden førerret. Manden kom kørende ad Helsingørmotorvejen, hvor en patrulje standsede ham, og det viste sig, at han tidligere var frakendt sit kørekort.

Brand i bil

Kgs. Lyngby: En Nissan Qashqai, der stod på en parkeringsplads i Lundtofteparken, brændte natten til tirsdag ved 02-tiden. Branden spredte sig nabobilen, ligesom en tredje bil blev varmeskadet. Det formodes, at branden er påsat, da to personer er set på stedet umiddelbart inden branden.

Tricktyv stjal mobiltelefon

Gentofte: En tricktyv stjal søndag eftermiddag en mobiltelefon fra et kontor hos Kgs. Lyngby Tømrer og Snedkerfirma. Her kom en mand ind med en seddel, hvor der på spansk stod, at han søgte arbejde. Medarbejderen på stedet oplyste, at der ikke var noget arbejde at få, hvorefter manden forlod kontoret. Senere opdagede medarbejderen, at hans mobiltelefon var forsvundet fra kontoret. Den mulige tricktyv beskrives som sydeuropæisk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med kort, sort hår, skægstubbe. Han havde en lys bluse og cowboybukser på samt et rødt tørklæde om halsen og talte spansk.

Truede gæster

Kgs. Lyngby: En mand truede søndag eftermiddag omkring klokken 16.50 gæsterne på Joe & The Juice med en køkkenkniv, hvorefter han forsvandt fra stedet. Ud fra vidners beskrivelse af manden, har politiet en god formodning om, hvem der kan være tale om.

Uro, Virum

Klokken 21.48 lagde en patrulje vejen forbi baggården ved “Klubben” på Virumgårdsvej, efter der var indgået en anmeldelse om, at der nogle personer hørte meget høj musik til gene for områdets beboere. Her blev fire 22-23 årige mænd fra lokalområdet truffet, og på tre af dem blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor de blev sigtet efter loven om euforiserende stoffer, hvorefter de alle fire blev bortvist fra stedet.

Kørsel i frakørselstiden, Lyngby

Klokken 10.10 blev en 57-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Jægersborgvej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, selvom han befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for dette.

Kast med æg, Virum

Klokken 11.38 anmeldte en 20-årig kvinde fra Holte, at hun og 10 venner mandag aften omkring klokken 23.55 havde cyklet tæt ved Sorgenfri Station, da der blev kastet æg efter gruppen fra en hvid personbil af mærket Renault. Både anmelderen og fire andre fra gruppen var blevet ramt af æggene.

Uro, Virum

Klokken 23.00 blev det anmeldt, at en masse unge mennesker havde forsamlet sig foran en vuggestue på Virumgårdsvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor festen blev lukket ned, og de unge blev sat til at rydde op efter dem selv.