Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/06/08-2020/06/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Lyngby Hovedgade skete der klokken 15.59 et færdselsuheld. Part 1, en 54-årig mandlig bilist fra Søborg, holdt i højre svingbane og ville fortage en U-vending mod venstre. Idet han foretog U-vendingen, blev han påkørt af part 2, 33-årig kvindelig bilist fra Skævinge, som kom kørende af Lyngby Hovedgade.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men vejen var grundet bilernes placering spærret i en periode, indtil de kunne fjernes fra stedet.

Part 1 blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven, idet han ikke havde orienteret sig, inden han foretog U-vendingen.

Mand befamlede ung kvinde, Kgs. Lyngby

En 18-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 02.50, at hun omkring klokken 02.15 kom gående nord ad Trongårdsparken, da en mand passede hende op og begyndte at befamle hende på hofter, balder og ryg samt forsøgte at lyne lynlåsen i hendes bukser ned. Den unge kvinde løb fra stedet og slap fra manden.

Patruljer kørte til stedet og afsøgte området med hund, men det var ikke muligt at udfinde gerningsmanden.

Manden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 25-35 år, 165-175 cm, brun i huden med sort kort hår. Iført mørkt tøj, hvide Adidas-sko og sorte handsker. Medbragte mørk knallert og sort hjelm. Talte dansk med accent.

Brand i biler

Kgs. Lyngby: Klokken 03.15 natten til torsdag rykkede politi og brandvæsen ud til Bøgeparken, hvor der var ild i tre biler og en fjerde bil blev skadet af strålevarmen fra brandene. Årsagen til branden bliver nu undersøgt nærmere.

Færdselsuheld, Vedbæk

Det blev anmeldt klokken 20.59, at en 22-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby netop var blevet påkørt af en bil på Vedbæk Strandvej, hvori der sad en gruppe unge, som muligvis kunne være alkoholpåvirkede. En patrulje kørte til stedet, hvor et alkometer viste, at føreren af den anden bil, en 18-årig mand fra Rungsted, formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, og der venter nu svar på en blodprøve for præcist at fastslå den 18-åriges eventuelle promillegrad.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 24-årig mand fra Nyborg blev mandag aften klokken 23.01 standset på Helsingør Motorvejen og sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 08. – 09. juni 2020