Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/05/22-2020/06/02.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i restaurant, Lyngby

Klokken 09.19 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 21.30 og mandag klokken 02.45 havde været indbrud i Café Picasso, idet en eller flere ukendte gerningspersoner havde knust en stor facaderude med en ukendt genstand, hvorefter de havde været inde i etablissementet. Det var på anmeldelsestidspunktet endnu ikke opgjort, hvad der eventuelt var blevet stjålet.

Kørsel i frakendelsestiden, Kongens Lyngby

Klokken 10.56 blev en 32-årig mand fra Ringsted standset og kontrolleret på Jernbanepladsen, imens han sad bag rattet på en varebil. Her viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at føre bil og stadig var i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

Knallertkører ramte metalstang

Gentofte: En 58-årig mand fra Lyngby ramte onsdag formiddag en metalstang, som lå på en cykelsti på Høeghsmindevej. Manden blev behandlet for sine skader på stedet af de tilkomne ambulancefolk, og blev efterfølgende sigtet for spirituskørsel, tyveri af knallerten og kørsel på trods af, at han var frakendt førerretten.

Havde hash i bilen

Kgs. Lyngby: En 22-årig mand fra Charlottenlund er blevet sigtet for besiddelse af hash. Manden blev truffet i en bil på en parkeringsplads, og i bilen blev der fundet en mindre mængde hash.

Boombox på badesti

Virum: En beboer i området ved Frederiksdal Badesti ringende klokken 02.25 til politiet for an anmelde, at nogle unge mennesker hørte høj musik ved søen. En patrulje kørte ud til stedet og traf her et par ungersvende, som var på vej hjem, hvorefter stilheden sænkede sig over området.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. – 28. maj 2020

Pung stjålet fra bil

Virum: Fra en Peugeot, der var parkeret ved Frederiksdal Ridecenter, er der mellem klokken 16.30 og 17.24 mandag eftermiddag stjålet en pung med diverse betalingskort. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Ild i udhus

Kgs. Lyngby: Mandag aften klokken 21.21 udbrød der brand i et udhus på Hjortekærsvej. Ilden er formentlig opstået efter at have ulmet i nogle timer efter brug af en ukrudtsbrænder.