Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/05/15-2020/05/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Pung stjålet fra bil

Virum: Fra en Peugeot, der var parkeret ved Frederiksdal Ridecenter, er der mellem klokken 16.30 og 17.24 mandag eftermiddag stjålet en pung med diverse betalingskort. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Ild i udhus

Kgs. Lyngby: Mandag aften klokken 21.21 udbrød der brand i et udhus på Hjortekærsvej. Ilden er formentlig opstået efter at have ulmet i nogle timer efter brug af en ukrudtsbrænder.

Stjal kaffe og toiletpapir

Virum: En 37-årig mand med ukendt adresse blev tirsdag eftermiddag klokken 16.20 taget for butikstyveri i Meny på Geels Plads, hvor han havde stjålet kaffe, toiletpapir og barbergrej. Manden blev sigtet for tyveriet.

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 09.50 blev det anmeldt, at en kvinde gik rundt i området ved Kvædevej og bankede på dørene ind til flere boliger under påskud af at ville låne en mobiloplader. En beboer studsede over dette og mistænkte, at det kunne være en anledning til at se, om beboerne på adresserne var hjemme, og der blev derfor ringet efter politiet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det dog ikke var muligt at udfinde hende ved runderingen i området.

Kvinden beskrives som: 50-60 år, almindelig af bygning med brunt mellemlangt hår. Iført lang sort frakke.

Eftersættelse af motorcykel, Kgs. Lyngby

Klokken 13.29 eftersatte en patrulje på Kulsviervej en brugsstjålet motorcykel, hvorpå der befandt sig to personer uden hjelme. På Anker Engelunds Vej forulykkede de to personer på motorcyklen, og de løb begge fra stedet. Den ene, en 31-årig mand fra Glostrup, blev løbet op af patruljen og anholdt. Han havde ved motorcyklen efterladt en taske, hvori der befandt sig en mængde amfetamin, og dette blev han sigtet for.

Den anden mand nåede at flygte fra stedet, men Nordsjællands Politi har en formodning om hans identitet, og han kan derfor formentlig se frem til at blive sigtet for forholdene.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 17.55 blev en udenlandsk mand tilbageholdt i Magasin, da han havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede den 19-årige mand for forholdet.