Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/05/01-2020/05/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret, Kongens Lyngby

Klokken 19.34 blev en 29-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret i Lundtofteparken. Han besad ikke retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Kørsel uden førerret, Kongens Lyngby

Klokken 19.43 blev en 28-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort, og han blev derfor sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Klokken 19.53 gentog ovenstående sig igen på Helsingørmotorvejen nær Klampenborgvej. Denne gang var det dog en 19-årig mandlig bilist fra Ringsted, men resten af forløbet var det samme, nemlig at han ikke havde et kørekort, hvorfor han blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Tricktyve på spil

Virum: En kvinde skaffede sig søndag eftermiddag lige omkring klokken 13.00 adgang til en lejlighed på Grønnevej ved at fortælle beboeren, en 81-årig kvinde, at hun kom fra hjemmeplejen og skulle spritte den 81-åriges lejlighed af. Da kvinden var gået igen, opdagede beboeren, at der var stjålet smykker og kontanter. Tricktyven beskrives som kvinde, 35-40 år, 160-170 cm høj og kraftig af bygning. Hun var hvid i huden med lyst hår, talte dansk med accent og var i ført sort tøj, sorte/brune gummihandsker, stort hvidt mundbind

Mand stjal øl

Kgs. Lyngby: En 42-årig mand fra Birkerød blev søndag aften sigtet for butikstyveri. Manden havde været i Fakta på Jernbanepladsen, hvor han stjal en øl, men blev opdaget af en butiksdetektiv.

Ild ved legeplads, Kgs. Lyngby

Det blev klokken 16.28 anmeldt, at der var brand ved en legeplads på Toftebæksvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor de hurtigt fik slukket ilden, som stammede fra et bål, der havde spredt sig til en madras nærved.

Loven om euforiserende stoffer, Kongens Lyngby

Klokken 13.45 blev en 19-årig mand fra Kongens Lyngby visiteret i cykelkælderen under Lyngby Station visiteret, idet han sad og røg en joint. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Færdselsuheld, Gentofte

På Lyngbygårdsvej skete der klokken 19.50 et færdselsuheld, da en 20-årig mandlig bilist fra Rødovre og en 47-årig kvindelig bilist fra København påkørte hinanden ved et vognbaneskift. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev alligevel sendt til stedet for at tjekke parterne.

Sigtet for hærværk, Kgs. Lyngby

Klokken 21.10 blev det anmeldt, at to personer befandt sig i krydset ved Sorgenfrigårdsvej og Lundtoftevej, og at den ene var i gang med at male graffiti på en bæk og nogle skilte på stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor de udfandt to unge mænd, som svarede til beskrivelsen i anmeldelsen. Den ene af dem, en 18-årig fra Virum, blev sigtet for hærværk.