Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/04/27-2020/05/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ild ved legeplads, Kgs. Lyngby

Det blev klokken 16.28 anmeldt, at der var brand ved en legeplads på Toftebæksvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor de hurtigt fik slukket ilden, som stammede fra et bål, der havde spredt sig til en madras nærved.

Loven om euforiserende stoffer, Kongens Lyngby

Klokken 13.45 blev en 19-årig mand fra Kongens Lyngby visiteret i cykelkælderen under Lyngby Station visiteret, idet han sad og røg en joint. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Færdselsuheld, Gentofte

På Lyngbygårdsvej skete der klokken 19.50 et færdselsuheld, da en 20-årig mandlig bilist fra Rødovre og en 47-årig kvindelig bilist fra København påkørte hinanden ved et vognbaneskift. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev alligevel sendt til stedet for at tjekke parterne.

Sigtet for hærværk, Kgs. Lyngby

Klokken 21.10 blev det anmeldt, at to personer befandt sig i krydset ved Sorgenfrigårdsvej og Lundtoftevej, og at den ene var i gang med at male graffiti på en bæk og nogle skilte på stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor de udfandt to unge mænd, som svarede til beskrivelsen i anmeldelsen. Den ene af dem, en 18-årig fra Virum, blev sigtet for hærværk.

Butikstyveri, Virum

Klokken 13.25 anmeldte personalet fra Fakta på Virum Torv, at en 13-årig lokal dreng havde forsøgt at undlade at betale for en energidrik. På grund af drengens unge alder blev en patrulje sendt til stedet, hvor det blev til en alvorssnak, ligesom de relevante voksne blev informeret om hændelsen.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Kongens Lyngby

Klokken 16.50 blev en 16-årig dreng fra Lyngby visiteret på Lyngby Hovedgade. Han var i besiddelse af omtrent 5000 kroner i kontanter samt en moderat mængde hash, hvorfor han blev sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer. Idet den 16-årige som nævnt havde en moderat mængde hash på sig samt et større kontantbeløb blev der desuden foretaget en ransagning af hans bopæl, hvor der blev fundet en mindre mængde hash.

Tyveri, Virum

Klokken 21.07 anmeldte en 73-årig mand fra Virum, at han klokken 17.00 havde været udsat for tyveri, da han havde opholdt sig på Virum Torv. Den 73-årige havde stået ved sin cykel, da en fremmed mand havde havde henvendt sig til ham og spurgt om noget på et udenlandsk sprog, som den 73-årige ikke havde forstået. Alt imens stjal den fremmede mands kammerat den 73-åriges taske, der havde ligget på cyklens bagagebæger, hvorefter begge de fremmede mænd løb fra stedet.

Den ene fremmede mand beskrives af anmelder som: Mand, 30-40 år, 170 cm, almindelig af bygning, mellemlangt sort hår, ubarberet med sorte skægstubbe. Talte et fremmedsprog.

Der foreligger ikke noget signalement af manden, der stjal tasken.