Chaya har i år glædet os særligt meget til at kunne sige, at vi d. 23. maj slår dørerne op for endnu en vidunderlig sæson i Dronning Louises Tehus. Efter myndighedernes seneste udmeldelse kan vi snart åbne for sommerens sæson, der byder på Chayas Morning Tea, den engelske klassiker Afternoon Tea og andet godt, som vi plejer. Sæsonen byder derudover på nye spændende tiltag, som vi har glædet os til at præsentere.

Dronning Louises Tehus, foto: Chaya

Udover vores almindelige åbningstider i weekenden, hvor vi igen i år holder åbent kl. 11-17, har vi i år også valgt at holde åbent hver fredag i samme tidsrum. Vi håber, at det kan give flere anledning til at besøge Tehuset og Rosenhaven med god ro og luft omkring sig.

Vi vil hver torsdag aften servere tapas og god vin med mulighed for stemningsfyldt blues-musik i Rosenhaven. Hvis vejret tillader det, vil vi dække op til jer udenfor, men skulle vejret drille, kan du sidde lunt og godt inde i Tehuset. Først åbningsdag for tapas servering er torsdag d. 28. maj.

Vi følger naturligvis alle myndighedernes anvisninger og retningslinjer, og vi sørger for, at al servering foregår på den mest forsvarlige og hensigtsmæssige måde – med hygiejnen i top.
Du kan finde mere information på vores hjemmeside www.dronninglouisestehus.dk, hvor du også kan booke bord, se vores menukort og se øvrige tiltag for sæsonen.

Vi glæder os til at se dig!

På gensyn.