Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/03/30-2020/04/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Besiddelse af euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

På Rønne Alle tog en patrulje klokken 17.28 kontakt til to mænd, som opholdt sig i en parkeret bil. I forbindelse med visitation blev den ene, en 31-årig mand fra Glostrup, fundet i besiddelse af euforiserende stoffer, hvilket han blev sigtet for.

Windsurfer i nød, Hundested

Klokken 17.22 indløb der anmeldelse om, at en windsurfer 800 meter ud for Nødebovejen var i problemer og ikke selv kunne komme i land. Politi og redningsberedskab blev sendt til stedet, hvor windsurferen, en 51-åri mand fra Virum, blev udfundet og bjærget i land med båd i god behold.

Cyklist ramt af æg, Kgs. Lyngby

En 21-årig mand fra København kom klokken 20.39 cyklende ad Lyngby Hovedgade, da noget kom flyvende mod ham fra modgående retning. Kort efter skete det igen, men denne gang blev han ramt af, hvad der viste sig at være æg, som blev kastet fra en hvid mellemstor bil. En patrulje kørte dertil for at kigge efter bilen, men den var ikke længere at finde i området.

Ung narkobilist uden kørekort i stjålet bil

Virum: En 14-årig ung mand fra Birkerød satte sig torsdag bag rattet i en bil, som han havde stjålet. Den unge mand, som af aflysende årsager, heller ikke havde kørekort, var til gengæld påvirket af hash. Han blev standset af en patrulje ved 03-tiden på Virum Stationsvej og blev sigtet for tyveri af bilen, kørsel uden førerret samt kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. På grund af hans unge alder blev både hans forældre og de sociale myndigheder underrettet om sagen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 02. – 03. april 2020

 

Anholdt for brug af peberspray, Farum

Klokken 22.56 blev det anmeldt, at der på Gammelgårdsvej var opstået tumult mellem flere personer, da en mand havde sneget sig langs med en parkeret bil, hvorefter han havde åbnet bildøren og sprayet med peberspray mod føreren af bilen, en 26-årig mand fra Farum. En patrulje kørte til stedet, hvor den formodede gerningsmand, en 39-årig mand fra Rødby blev anholdt og sigtet for forholdet. Han var foruden pebersprayen også i besiddelse af en kniv, hvilket han også blev sigtet for.

Den 39-årige fremstilles mandag klokken 11.00 i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby. Han fremstilles foruden ovenstående forhold også for lørdag klokken 19.30 at have påkørt en ambulance forsætligt på Hillerødmotorvejen, hvorved han fremkaldte nærliggende fare for ambulanceførerens og passagerens liv eller førlighed. Derudover fremstilles han også for lørdag klokken 20.45 på Bistrupvej i Birkerød at have fremsat trusler mod adskillige polititjenestemænd, idet han oplyste at være smittet med corona-virus og truede med at smitte polititjenestemændene ved at hoste og spytte på dem.