Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/03/16-2020/03/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vejarbejder truet af bilist, Kgs. Lyngby

En 42-årig mandlig vejarbejder blev klokken 13.00 påkørt på knæet med lav fart af en mandlig bilist, som kørte på Buddingevej, mens der var kørsel forbudt grundet vejarbejde. Da den 42-årige påpegede dette over for føreren, blev han truet med at blive sparket i hovedet, ligesom føreren kastede en plastikflaske efter ham. Herefter kørte bilisten fra stedet.

Bilisten var kørende i en sort Volkswagen passat og beskrives som: dansk af udseende, 20-30 år og kraftig af bygning. Talte dansk.

Udgav sig for at skulle teste for Covid-19, Virum

På Lavendelhaven ringede en kvinde klokken 21.40 på døren ind til en bolig. Beboeren, en 54-årig kvinde, åbnede døren, og her forklarede den fremmede kvinde, at hun skulle tage en blodprøv for at teste, om beboeren var smittet med Covid-19. Det afviste den 54-årige dog, og hun lukkede derfor døren, hvorefter den fremmede kvinde gik fra stedet.

Kvinden beskrives som: ca. 170 cm og med sort hår. Talte dansk med accent.

To taget for butikstyveri

Virum: To personer blev med en lille times mellemrum taget for butikstyveri i Fakta tirsdag formiddag. Det første tyveri skete klokken 09.00, hvor en 74-årig mand stjal en hamburgerryg. Det andet tyveri skete klokken 09.50, hvor en 65-årig kvinde fra Holte stjal noget chokoladepålæg.

Forsøgte at sætte ild til indkøbsvogn

Kgs. Lyngby: En ukendt gerningsmand forsøgte tirsdag aften ved 23-tiden at sætte ild til en indkøbsvogn, som indeholdt en keramikkrukke, et fuglehus samt nogle blade. Ilden fik dog ikke fat, og der skete ingen skade.

Taget for butikstyveri

Kgs. Lyngby: En 30-årig kvinde blev mandag eftermiddag klokken 14.35 taget for butikstyveri i Sport24 i Lyngby Storcenter. Kvinden havde stjålet en trøje og blev opdaget af en centervagt.

Mistænkeligt forhold, Lyngby

Klokken 09.57 blev det anmeldt, at en personbil kørte langsomt op og ned af Torsvang, og at den også havde gjort det de seneste nætter, hvorfor anmelderen mistænkte, at det var en indbrudstyv, der sonderede området.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at det var en hjemmehjælper, som var ny på ruten og derfor kørte langsomt for at navigere.

Der skal alligevel lyde ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold.

Tyveri fra varebil, Lyngby

Klokken 11.36 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 11.00 var blevet stjålet en større mængder værktøj fra en aflåst varebil, der havde holdt parkeret på Bøgevangen.

Mistænkeligt forhold, Lyngby

Klokken 17.06 blev det anmeldt, at tre mænd rendte rundt på taget af Lindegårdsskolen, ligesom de kastede med genstande mod ruderne. Anmelderen råbte dem derfor an, hvorefter de stak af fra stedet.

Politiet blev sendt til stedet, men de tre mænd blev ikke antruffet.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Kongens Lyngby

Klokken 17.20 blev tre hashrygende unge mænd truffet i et skur på legepladsen ved Børnehuset Carlshøj. De tre blev visiteret, og på den ene, en 17-årig ung mand fra Virum, blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for dette. De to andre unge mænd var også under 18 år , og alle tres forældre blev derfor underrettet om forholdet.

Del på de sociale medier