Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/02/10-2020/02/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stjal taske og tørklæde

Kgs. Lyngby: En 29-årig udenlandsk kvinde blev mandag klokken 11.00 taget for butikstyveri i Magasin, hvor hun havde stjålet en taske og et tørklæde, Kvinden blev sigtet for tyveriet.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 31-årig mand fra København blev torsdag formiddag klokken 10.30 sigtet for at køre uden kørekort. Manden blev standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen.

Tricktyve på spil

Kgs. Lyngby: Et ældre ægtepar blev torsdag eftermiddag udsat for tricktyveri i deres bolig på Carlshøjvej. Her ringede to mænd på døren og to mænd kom ind i lejligheden, mens de talte om, at de skulle undersøge noget strøm. Den ene mand gik ud i køkkenet, mens den anden gik ind i lejlighedens stue og fortsatte ind i soveværelset. Kort tid efter løb de to mænd ud af lejligheden igen, og efterfølgende opdagede ægteparret, at deres kreditkort var blevet stjålet. Mændene beskrives som A: 25-30 år, 185-190 cm høj, dansk af udseende, talte dansk, iført mørkt tøj, B: 25-30 år, 185-190 cm, dansk af udseende, talte dansk, iført mørkt tøj.

Unge skabte uro på bibliotek, Allerød

Klokken 18.28 indløb der anmeldelse om, at en gruppe unge mennesker skabte uro på Allerød Bibliotek og nægtede at forlade stedet trods gentagende henvendelser fra personalet. En patrulje kørte til stedet, hvor ni lokale unge blev truffet. Seks af de unge var over den kriminelle lavalder og blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Patruljerne kørte ligeledes flere af personerne hjem til deres forældre for at få en snak.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Helsingør Motorvejen i sydgående retning skete der klokken 21.05 et færdselsuheld kort før tilkørsel 15. Her mistede en 24-årig mandlig bilist fra Helsingør herredømmet over sin bil grundet glat føre og hagl og påkørte derved autoværnet. En 34-årig mandlig bilist fra København, som kom kørende bagved, påkørte derefter den 24-åriges bil.

Der skete i forbindelse med uheldet umiddelbart ingen personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet. Grundet bilernes placering måtte 1. og 2. vognbane afspærres, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Butikstyve i storcenter

Kgs. Lyngby: To butikstyve var mandag eftermiddag omkring klokken 16.46 på spil i Lyngby Storcenter, hvor de stjal madvarer i Føtex samt make-up og smykker fra andre forretninger. Der var tale om to 16-årige piger fra henholdsvis Høje Taastrup og Rødovre.

Ild i container og cykel

Kgs. Lyngby: Klokken 02.48 natten til tirsdag blev der meldt om ild i en mindre pap-container ved DTU på Akademivej. På vej ud til den brand, opdagede brandvæsenet, at der også var ild i en cykel, som stod i et cykelskur på Toftebæksvej. Begge brande blev slukket og sagerne bliver nu undersøgt nærmere.

Truede sig til kontanter

Kgs. Lyngby: En mand gik klokken 20.52 søndag aften hen til kassen i Superbrugsen, hvor han med en kniv truede en 17-årige mandlig medarbejder til at udlevere kontanter. Herefter forsvandt gerningsmanden fra stedet. Han beskrives som mand, 20-30 år, 173-180 cm høj, almindelig af bygning, dansktalende. Han var iført sort maske eller elefanthue, blå jakke, grå joggingbukser med hvid stribe langs buksebenene og mørke sportssko med hvide såler og medbragte en Føtex-pose og en køkkenkniv.