Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/02/03-2020/02/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyve i storcenter

Kgs. Lyngby: To butikstyve var mandag eftermiddag omkring klokken 16.46 på spil i Lyngby Storcenter, hvor de stjal madvarer i Føtex samt make-up og smykker fra andre forretninger. Der var tale om to 16-årige piger fra henholdsvis Høje Taastrup og Rødovre.

Ild i container og cykel

Kgs. Lyngby: Klokken 02.48 natten til tirsdag blev der meldt om ild i en mindre pap-container ved DTU på Akademivej. På vej ud til den brand, opdagede brandvæsenet, at der også var ild i en cykel, som stod i et cykelskur på Toftebæksvej. Begge brande blev slukket og sagerne bliver nu undersøgt nærmere.

Truede sig til kontanter

Kgs. Lyngby: En mand gik klokken 20.52 søndag aften hen til kassen i Superbrugsen, hvor han med en kniv truede en 17-årige mandlig medarbejder til at udlevere kontanter. Herefter forsvandt gerningsmanden fra stedet. Han beskrives som mand, 20-30 år, 173-180 cm høj, almindelig af bygning, dansktalende. Han var iført sort maske eller elefanthue, blå jakke, grå joggingbukser med hvid stribe langs buksebenene og mørke sportssko med hvide såler og medbragte en Føtex-pose og en køkkenkniv.

Dæk og fælge stjålet

Kgs. Lyngby: Mellem onsdag klokken 17.30 og torsdag klokken 07.00 har ukendte gerningsmænd stjålet dæk og fælge fra ni biler, som holdt parkeret hos autoforhandler Henrik Wessel på Firskovvej. Gerningsmændene har skaffet sig adgang til bilerne ved at klippe hul i et hegn til området.

Tyveri fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Toyota Yaris, der holdt parkeret på Klampenborgvej, er er mellem onsdag klokken 20.50 og 22.50 stjålet tegne- og malematerialer. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Maste sig ind i lejlighed

Virum: En kvinde maste sig onsdag eftermiddag klokken 14.23 ind i en lejlighed på Askevænget. Kvinden havde først sagt til lejlighedens beboer, at hun var fra ejendomskontoret, men det troede beboeren ikke på, og fik efter lidt tid gelejdet kvinden ud af lejligheden. Hun beskrives som ca. 35 år, ca. 180 cm høj, dansk af udseende, spinkel til normal af kropsbygning medmørkt/sort hår. Hun var iført sort tøj, talte dansk og medbragte et net appelsiner.

Tyveri af taske, Kongens Lyngby

Klokken 13.09 anmeldte personalet fra Fakta på Jernbanepladsen på vegne af en kunde, at kunden omkring klokken 12.20 havde fået stjålet sin taske i butikken. Kunden, en 87-årig kvinde fra Kongens Lyngby, havde haft sin taske hængende på sin rollator, imens hun foretog sine indkøb, og da hun skulle betale for sine varer, opdagede hun, at tasken var væk.

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet kigge på videoovervågning fra supermarkedet.

Gps-sporing førte til fund af flere stjålne biler og cykler, Skævinge

I forbindelse med sporing af gps’en i en bil, som blev stjålet fra Vedbæk Strandvej natten til tirsdag, kørte en patrulje til Amtsvejen i Skævinge. Her fandt patruljen en bil, de mente var identisk med den stjålne bil.

Mens politiet befandt sig på adressen, kom en 20-årig mand fra området til stedet. Patruljen kunne her konstatere, at han var i besiddelse af nøgler til flere biler samt nøgler til en garage på stedet. Ved en undersøgelse af garageområdet blev der fundet tre cykler til en større værdi, som var meldt stjålet samt to andre stjålne biler og flere stjålne nummerplader.

Kort før klokken 16 blev den 20-årige mand derfor anholdt og sigtet for forholdene, og han bliver onsdag klokken 13.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby.

Cykel tabt på motorvejen skabte problemer, Kgs. Lyngby

Omkring klokken 18.45 indløb der flere anmeldelser om, at en bil havde tabt en cykel på vejen, hvilket skabte trafikale problemer og herunder, at en anden bil havde påkørt cyklen. Patruljer kørte til stedet, hvor motorvejen midlertidigt blev afspærret, og trafikken ledt ad andre veje, indtil cyklen var fjernet.

Sigtet for at være i besiddelse af peberspray

Kgs. Lyngby: En 32-årig mand blev søndag eftermiddag sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han var i besiddelse af en peberspray, mens han omkring klokken 13.15 opholdt sig i Lyngby Storcenter. Manden forsøgte at stille pebersprayen fra sig bag et skilt, men blev opdaget af en centervagt, som kontaktede politiet.

Stjal kaffe

Kgs. Lyngby: En 37-årig udenlandsk mand blev søndag klokken 13.04 sigtet for tyveri, da han havde stjålet en kop kaffe i 7-Eleven i Lyngby Storcenter.

Del på de sociale medier