Skal du have hjælp til et renoverings- eller byggeprojekt? Så kan det være en stor fordel at vælge en lokal murer, af flere årsager. Først og fremmest kan du forvente et bedre samarbejde og en bedre kommunikation med din murer, simpelthen fordi afstanden er kortere. En murer der selv bor i Lyngby, kan nemt komme ud og tage et kig på opgaven, og når projektet går i gang, kan mureren hurtigt komme frem og tilbage. Dette vil også give en langt mere glidende kommunikation. Derudover sparer mureren potentielt en masse kørsel (dvs. kørselstid som du skal betale for), og dette vil i sidste ende kunne mærkes på din pengepung.

Noget andet der er værd at overveje, er at en lokal murer som udgangspunkt kender til alle de gældende regler i lokalområdet, hvad end det gælder ombygning, tilbygning eller renovering. Regler og bygningstilladelser kan nemlig variere meget fra kommune til kommune, og hyrer du en murer udenbys, er det ikke sikkert at vedkommende er opmærksom på alt dette. Du kan dermed risikere at arbejdet ikke bliver gjort korrekt, eller at regningen bliver dyrere, fordi mureren skal bruge mere tid på forarbejdet.

Dette er naturligvis ikke altid tilfældet, og en murer der kommer udefra, kan selvfølgelig være ligeså god som en lokal. Det er bare altid en god idé at have fat i en murer der bor i nærheden, da arbejdet typisk vil gå hurtigere og mere gnidningsfrit.

I Lyngby findes der gode murere, der har været i branchen i mange år og kan deres kram, så der er ingen grund til ikke at handle lokalt.

Firma eller selvstændig?
Det kan måske være svært at vurdere, om man skal vælge en selvstændig murer eller et mindre eller større firma. Fordelene ved at vælge en selvstændig murer eller mindre firma, er at du ofte kan få en bedre pris i forhold til større firmaer. Derudover kan du også tit få anbefalet en selvstændig murer gennem bekendte. og dermed få en endnu bedre pris.

Fordel ved et større firma kan være, at der overordnet set er mere struktur på deres arbejde, og deres samlede erfaring er større. Generelt er der også lidt større sikkerhed forbundet med et større og mere veletableret firma, og man er bedre stillet, hvis noget går galt.

Langt de fleste murerere og håndværkere kan tilbyde en uforpligtende samtale og et godt tilbud på opgaven. Foto: ABW

Hvad er prisen på murerarbejde?
Priserne på murerarbejde varierer meget alt efter opgavens omfang, og den bedste måde at finde ud af hvor meget det vil komme til at koste, er ved at kontakte mureren direkte.

Langt de fleste murerere og håndværkere kan tilbyde en uforpligtende samtale og et godt tilbud på opgaven. Man kan med fordel kontakte flere murere på en gang, for at finde den billigste, og det er heller ikke uhørt i branchen, at man konfronterer mureren med konkurrentens priser, og dermed får et bedre tilbud.

Hvis du ikke vil bruge så meget tid på at ringe frem og tilbage, kan du få murer tilbud på lyngbymurer.dk, og vælge blandt 3 gode og uforpligtende tilbud på lokalt murerarbejde.