Med 54 restauranter uden for København har Dining Week for alvor fået fat i de sjællandske maver. Danmarks største restaurantfestival Dining Week fylder 10 år, og med 54 restauranter uden for København fortsætter Dining Week med at vokse på Sjælland. Det glæder marketingansvarlig i Dining Week, Nusha Riis Hassani.

“Vi har ikke bare flere restauranter på programmet, men også flere byer. Det betyder meget for os, at vi ikke bare er repræsenteret i de store byer, men også kan tilbyde madoplevelser til hele Danmark,” siger hun.

I Lyngby kan du spise på tre restauranter under Dining Week, nemlig Meyers Spisehus, Restaurant Frederiksdal og LETZ SUSHI. De næste 10 dage kan gæster nyde en 3-retters menu til kun 215 kr. (+ gebyr) på de tre restauranter.

Et kig på menuerne får mundvandet til at løbe. Til forret kan gæster bl.a. nyde laksechevice toppet med wasabi-yuzu-mayo og ørredrogn eller cremet jordskokkesuppe med skinke og jordskokkefrits. Til hovedret er der bl.a. sushi, langtidsbagt spidsbryst med saute af æble, svampe og dijonsauce eller stegt kylling med grillet spidskål, saltsyltede sikkelsbær og skysauce. Til dessert er der lækkerier som cheesecake med hvid chokolade, kirsebær og crumble eller pære- og mandelmazarin med vaniljeiscreme.

Se de fulde menuer på https://diningweek.dk/restaurants

I de 10 år Dining Week har eksisteret, er der serveret over 900.000 måltider, og vi nærmer os en million måltider. Tre gange så mange tallerkner er blevet skrabet, dessertskeer slikket og vinglas tømt. Over 100.000 gæster forventes at besøge Dining Week i 2020, som løber
af stablen 7.-16. februar 2020.
>
> Hvad: Dining Week 2020, 7.-16. februar 2020
> Hvor: Hele landet
> Hvor meget: 215 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
> 500 kr. + gebyr pr. person for en 10-serveringsmenu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
> Hvordan: Billetter sælges via www.diningweek.dk
>
> Listen over restauranter kan ses på diningweek.dk/restaurants

Del på de sociale medier