Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/01/13-2020/01/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Taske med pc stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Renault Clio, der holdt parkeret på Jernbanepladsen, er der mellem klokken 17.45 og 19.20 mandag aften stjålet en taske med en bærbar computer. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Overraskede indbrudstyve

Kgs. Lyngby: En 42-årig kvinde overraskede mandag aften klokken 20.53 tre indbrudstyve i sin lejlighed på Dronningens Vænge. Mændene havde knust en rude for at komme ind i lejligheden og kvinden traf dem i gangen, hvorefter de løb fra stedet. Den 42-årige ringede straks til politiet, som kørte til adressen og rundt i det omrkingliggende område i et forsøg på at finde mændene, som dog var forsvundet. De beskrives alle som mellem 20 og 30 år og ca. 185 høje. Den ene beskrives endvidere som dansk med mørk, kort strithår og en anden var iført sort hue og hættetrøje.

Narkobilist standset

Kgs. Lyngby: En 22-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 01.02 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Lyngbygårdsvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer og kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 20. – 21. januar 2020

 

Ultralydsmaskine stjålet

Virum: Fra en Audi, som holdt parkeret på Furesø Parkvej, er der mellem lørdag klokken 23.30 og søndag klokken 10.00 blevet stjålet en rygsæk med en ultralydsmaskine.

Bil udsat for hærværk

Kgs. Lyngby: En Skoda Fabia, som holdt parkeret på Gammel Bagsværdvej har mellem onsdag klokken 19.00 og torsdag klokken 07.00 været udsat for hærværk, da en ukendt gerningsmand har hoppet på bilens tag og kølerhjelm.

Tricktyve på spil

Kgs. Lyngby: To tricktyve var onsdag aften på spil i Sv. Michelsen Chokolade i Lyngby Storventer. Her foregav de at ville købe noget chokolade, som de ville betale med en 500-kroneseddel. Men under betalingen lykkedes det de to at forvirre ekspedienten så meget, at hun gav dem byttepenge tilbage uden at få betaling for varerne. De to tricktyve forsvandt herefter fra forretningen. De beskrives som A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 160 cm høj og spinkel af bygning, hvid i huden, rødbrunt, halvlangt hår. Hun var iført sorte bukser, røde sko samt sort vinterjakke med pelskant på hætten. B: Mand, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 170-175 cm høj og kraftig af bygning, hvid i huden med kort, sort hår. Han bar briller og var iført jeans, sort vindjakke og sorte sko. Tricktyveriet blev anmeldt torsdag klokken 15.46.

I røg og damp

Virum: Torsdag eftermiddag klokken 17.09 kom en anmeldelse om brand i en ejendom på Grønnevej. Der var dog ikke tale om brand, men om noget damp, der steg op fra nogle midlertidige skorstene, der er monteret i forbindelse med en tagrenovering. Senere på aftenen, klokken 21.08, kom endnu en anmeldelse, men også denne gang var der blot tale om damp.

Ild i container

Kgs. Lyngby: Onsdag aften klokken 19.53 blev der sat ild til en container på Lindegårdsskolen. Ingen personer kom til skade. Et vidne så en ung mand løbe fra stedet. Den unge mand beskrives som ca. 165 cm høj, iført blå/sort jakke og sort kasket. En patrulje kørte efterfølgende rundt i området for at se, om man kunne finde en person, som passede på beskrivelsen. Det lykkedes dog ikke.

Tyveri fra skole, Kgs. Lyngby

Klokken 17.00 blev det anmeldt, at en ung pige havde fået stjålet sin computer fra et klasseværelse på Lyngby Privatskole mellem klokken 11.30 og 12.00.

Det samme gjorde sig gældende for to andre elever på skolen, da også de i samme tidsrum fik stjålet deres computere på skolen. Disse anmeldelser indløb henholdsvis klokken 17.54 og 18.03.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

I Netto på Lyngbygårdsvej blev en udenlandsk mand klokken 17.15 standset, da han havde stjålet en sports-bh fra butikken. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor den 36-årige mand blev anholdt og sigtet for forholdet.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 19.52 blev det anmeldt, at to unge drenge var blevet set luske rundt på Lindegårdsskolens område, og grundet de seneste dages brande i området, fandt anmelderen deres tilstedeværelse mistænkelig. En patrulje kørte til stedet og kiggede efter drengene, som dog ikke var at finde i området.

Værktøj stjålet fra container

Kgs. Lyngby: Fra en container, der stod på et byggeplads på Skovbrynet er der mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 07.00 stjålet værktøj.

Tricktyve væltede kvinde

Kgs. Lyngby: En 46-årig kvinde fra Ølstykke blev mandag eftermiddag væltet omkuld af to mænd, da hun kom gåede på Toftebæksvej. Mændene hjalp efterfølgende kvinden op og børstede snavs af hende, inden de forsvandt fra stedet. Kvinden opdagede bagefter, at hun manglede en indkøbspose samt sin taske. Den ene af to mænd beskrives som 18-20 år, 175 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden, dun på overlæben, dansktalende og bærende på en rygsæk.

Ild i container

Kgs. Lyngby: Mandag aften klokken 18.45 opstod der brand i en container på Carlshøjvej. Fire drenge i alderen 12-16 år, de tre iført mørkt tøj og den fjerde iført lys hættetrøje blev set på stedet i forbindelse med branden. Ingen personer kom til skade.

Brændt mad i affaldsskakt

Kgs. Lyngby: Søndag eftermiddag klokken 13.09 kom en anmeldelse om brand i en kælder i Lundtofteparken. Det viste sig imidlertid, at der var tale om noget mad, der var brændt på under tilberedningen og efterfølgende smidt i affaldsskakten, der var årsag til anmeldelsen. Der var således ingen brand – kun lidt røg.

Ild i containere

Kgs. Lyngby: Søndag aften klokken 18.51 måtte brandvæsenet ud for at slukke en containerbrand på Carlshøjvej. Containeren stod op ad en træbygning, men ilden nåede heldigvis ikke at sprede sig, ligesom igen kom til skade ved branden. Et vidne har i forbindelse med branden set en dreng, der beskrives som østafrikansk af udseende, 12-14 år, 165-170 cm høj og spinkel af bygning, sort i huden, sort hår, dansktalende og iført mørkt tøj og mørk dunjakke. To patruljer kørte efterfølgende rundt i området for at finde drengen, men han var forsvundet fra stedet.