Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/01/06-2020/01/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Værktøj stjålet fra container

Kgs. Lyngby: Fra en container, der stod på et byggeplads på Skovbrynet er der mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 07.00 stjålet værktøj.

Tricktyve væltede kvinde

Kgs. Lyngby: En 46-årig kvinde fra Ølstykke blev mandag eftermiddag væltet omkuld af to mænd, da hun kom gåede på Toftebæksvej. Mændene hjalp efterfølgende kvinden op og børstede snavs af hende, inden de forsvandt fra stedet. Kvinden opdagede bagefter, at hun manglede en indkøbspose samt sin taske. Den ene af to mænd beskrives som 18-20 år, 175 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden, dun på overlæben, dansktalende og bærende på en rygsæk.

Ild i container

Kgs. Lyngby: Mandag aften klokken 18.45 opstod der brand i en container på Carlshøjvej. Fire drenge i alderen 12-16 år, de tre iført mørkt tøj og den fjerde iført lys hættetrøje blev set på stedet i forbindelse med branden. Ingen personer kom til skade.

Brændt mad i affaldsskakt

Kgs. Lyngby: Søndag eftermiddag klokken 13.09 kom en anmeldelse om brand i en kælder i Lundtofteparken. Det viste sig imidlertid, at der var tale om noget mad, der var brændt på under tilberedningen og efterfølgende smidt i affaldsskakten, der var årsag til anmeldelsen. Der var således ingen brand – kun lidt røg.

Ild i containere

Kgs. Lyngby: Søndag aften klokken 18.51 måtte brandvæsenet ud for at slukke en containerbrand på Carlshøjvej. Containeren stod op ad en træbygning, men ilden nåede heldigvis ikke at sprede sig, ligesom igen kom til skade ved branden. Et vidne har i forbindelse med branden set en dreng, der beskrives som østafrikansk af udseende, 12-14 år, 165-170 cm høj og spinkel af bygning, sort i huden, sort hår, dansktalende og iført mørkt tøj og mørk dunjakke. To patruljer kørte efterfølgende rundt i området for at finde drengen, men han var forsvundet fra stedet.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 17.51 blev en kvinde standset i Magasin, idet hun havde stjålet bluser, strømper, taske og pung for et større beløb. Grundet tyveriets omfang blev en patrulje sendt til stedet, hvor de sigtede kvinden, som var 24 år og fra Gudhjem, for butikstyveri.

Også i Normal i Lyngby Storcenter blev en pige klokken 18.30 stoppet af en butiksdetektiv, idet hun havde stjålet et skønhedsprodukt fra butikken Normal. Idet pigen var 14 år og dermed under den kriminelle lavalder, blev en patrulje sendt til stedet, hvor de fik en snak med hende samt hendes mor, ligesom de sociale myndigheder også blev kontaktet.

Påkørte cyklist

Gentofte: En 54-årig mand fra Rødovre påkørte mandag morgen klokken 07.47 en 37-årig kvindelig cyklist fra Virum. Uheldet skete i rundkørslen Nybrovej/Sognevej. I forbindelse med uheldet fik kvinden brækket kravebenet.

Spritbilist standset

Virum: En 49-årig mand fra Vedbæk blev mandag aften klokken 21.00 standset og sigtet for spirituskørsel, da han kom kørende ad Grønnevej. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Brød ind i vaskeri

Kgs. Lyngby: En 47-årig mand fra Farum blev natten til tirsdag sigtet for indbrud i et vaskeri i Ulrikkenborg mellem klokken 04.08 og klokken 05.09. Manden var ved hjælp af et koben brudt ind i vaskeriet og forsøgte at afmontere en poletmaskine. Han blev løsladt efter endt afhøring.

Ild i containere

Kgs. Lyngby: En 44-årig mand fra Kgs. Lyngby anmeldte søndag aften klokken 18.50, at der var ild i to containere ved Lindegårdsskolen. Manden havde umiddelbart forinden set en ung dreng med kasket og maske for ansigtet løbe fra stedet. Den 44-årige fik selv slukket ilden i containerne.

Blev befølt i bussen

Kgs. Lyngby: En 17-årig ung kvinde fra Søborg anmeldte søndag aften, at hun mellem klokken 18.41 og 18.45 var blevet blufærdighedskrænket i bus 68 ved Jernbanepladsen. Her havde en ældre herre sat sig ved siden af hende og ført sin ene hånd op under den unge kvindes jakke, hvor han havde rørt ved hendes mave og lår. Den unge kvinde bad manden om at lade være og stod herefter af bussen. Manden beskrives som dansk af udseende, 70-75 år, 175-180 cm høj og almindelig af bygning med kort, lyst hår. Han var iført en sort jakke.