Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/12/27-2020/01/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Påkørte cyklist

Gentofte: En 54-årig mand fra Rødovre påkørte mandag morgen klokken 07.47 en 37-årig kvindelig cyklist fra Virum. Uheldet skete i rundkørslen Nybrovej/Sognevej. I forbindelse med uheldet fik kvinden brækket kravebenet.

Spritbilist standset

Virum: En 49-årig mand fra Vedbæk blev mandag aften klokken 21.00 standset og sigtet for spirituskørsel, da han kom kørende ad Grønnevej. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Brød ind i vaskeri

Kgs. Lyngby: En 47-årig mand fra Farum blev natten til tirsdag sigtet for indbrud i et vaskeri i Ulrikkenborg mellem klokken 04.08 og klokken 05.09. Manden var ved hjælp af et koben brudt ind i vaskeriet og forsøgte at afmontere en poletmaskine. Han blev løsladt efter endt afhøring.

Ild i containere

Kgs. Lyngby: En 44-årig mand fra Kgs. Lyngby anmeldte søndag aften klokken 18.50, at der var ild i to containere ved Lindegårdsskolen. Manden havde umiddelbart forinden set en ung dreng med kasket og maske for ansigtet løbe fra stedet. Den 44-årige fik selv slukket ilden i containerne.

Blev befølt i bussen

Kgs. Lyngby: En 17-årig ung kvinde fra Søborg anmeldte søndag aften, at hun mellem klokken 18.41 og 18.45 var blevet blufærdighedskrænket i bus 68 ved Jernbanepladsen. Her havde en ældre herre sat sig ved siden af hende og ført sin ene hånd op under den unge kvindes jakke, hvor han havde rørt ved hendes mave og lår. Den unge kvinde bad manden om at lade være og stod herefter af bussen. Manden beskrives som dansk af udseende, 70-75 år, 175-180 cm høj og almindelig af bygning med kort, lyst hår. Han var iført en sort jakke.

Tøj og pc stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: En sportstaske med tøj samt en bærbar pc er mellem klokken nytårsaftensdag klokken 06.30 og i går, torsdag, klokken 08.30 blevet stjålet fra en Opel, der stod parkeret på Kollegiebakken. Tyven har knust bagruden for at skaffe sig adgang til bilen.

Hærværk mod bil

Klampenborg: En Toyota Avensis, der holdt parkeret på Taarbækdalsvej, har mellem klokken 03.00 og 16.30 onsdag været udsat for hærværk. Bilens bagrude er blevet knust, den ene baglygte er ødelagt, ligesom bilen har fået flere dybe ridser.

Fyrværkeri til fare

Nordsjælland: Der har flere steder i Nordsjælland været episoder, hvor unge har skudt fyrværkeri mod boliger og forbipasserende. I Kgs. Lyngby skød en gruppe unge mellem 13 og 16 år søndag eftermiddag klokken 16.58 romerlys direkte mod altanerne på en ejendom på Nørregaardsvej. På Ulrikkenborg Plads, også i Kgs. Lyngby, blev der klokken 21.06 skudt fyrværkeri fra en lille hvid personbil mod en 14-årig pige, der kom gående ad pladsen.
Klokken 21.16 blev der fra to biler, der kørte rundt ved Kokkedal Station skudt fyrværkeri af mod personer, der stod på perronen. En patrulje kørte rundt i Kokkedal-området men det lykkedes ikke at finde gerningsmændene.
I Frederikssund skød en gruppe på fem unge klokken 21.28 fyrværkeri af mod en legeplads og mod vinduerne i en etageejendom. Fire af de unge har følgende signalementer: A: Udenlandsk af udseende, kraftigt bygget, sorte briller, iført træningsjakke orange på mave og sort samt sorte bukser og hvide kondisko. B. Mand, ca. 15-20 år, alm. af bygning, iført røde træningsbukser med hvide striber, beige trøje. C.: Iført mørke bukser, D: Iført mørke bukser, sort skæg, hættetrøje, gik med en brun papkasse.

Heldigvis er ingen personer er kommet til skade i forbindelse med hændelserne, der kun kan betegnes som værende helt uacceptabel opførsel.

Del på de sociale medier