Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/12/13-2019/12/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 14.12 anmeldte personalet fra butikken Kløve & Lønberg, at der 10 minutter forinden havde været to kvinder inde i butikken, og at da de to kvinder efterfølgende havde forladt butikken, manglede der nu en minkjakke.

Personalet havde noteret det svenske registreringsnummer på den bil, de to kvinder forlod området i, og dette blev lagt i politiets ANPG-system, hvor køretøjet blev noteret kørende nordpå af Helsingørmotorvejen.

Grundet bilens svenske nummerplader blev en patrulje sendt til færgelejet i Helsingør, hvor bilen snart efter blev standset af politiet.

I bilen blev en minkjakke fundet, og de to personer i bilen, to udenlandske kvinder på henholdsvis 27 år og 50 år blev anholdt og taget med til politistationen i Helsingør til afhøring.

De to bliver i løbet af mandagen fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby.

Spirituskørsel, Lyngby

Klokken 04.04 blev en 20-årig mandlig bilist fra Birkerød standset og kontrolleret på Lyngby Omfartsvej. Her fik han alkometeret til at slå ud, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå hans eventuelle promille.

Antallet af anmeldelser om indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds bliver i juledagene leveret af Rigspolitiet på www.politi.dk.

Pige antastet af fremmed mand, Kgs. Lyngby

Klokken 16.35 indløb der anmeldelse om, at en mand havde henvendt sig til en 8-årig pige på Odinsvej, hvor han bad hende om at komme hen til ham, ligesom han fortalte, at han kendte hendes forældre og havde gaver til hende. Pigen kendte dog ikke manden og valgte derfor at løbe hjem og fortælle om episoden til sine forældre.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen beskrivelse af den fremmede mand.

Spyttet i hovedet grundet parkering, Kgs. Lyngby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 18.45, havde en kvindelig billist på Jernbanepladsen netop på en meget aggressiv måde fortalt en 28-årig mand, at han havde parkeret ulovligt på en handicap-parkeringsplads. Herefter havde kvinden spyttet manden i hovedet, og da han kontaktede politiet, forsvandt hun fra stedet.

På baggrund af vidneforklaringer har Nordsjællands Politi en formodning om, hvem den kvindelige bilist er, og hun kan formentlig se frem til en sigtelse for forholdet.

Besiddelse af stoffer, flere steder

Ved Niverød Erhvervspark i Nivå traf en patrulje klokken 22.19 tre mænd i en bil, som holdt parkeret bag Toyota. Her blev to af mændene, henholdsvis en 21-årig fra Haderslev en 21-årig fra Kokkedal, sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash. Den tredje, en 18-årig fra Kokkedal, blev sigtet for både besiddelse af en mindre mængde hash og besiddelse af en kniv.

Klokken 01.55 henvendte en patrulje sig til en 20-årig mand uden kendt adresse, som befandt sig på Høje Tøpholm i Hundested. Ved visitation fandt patruljen ham i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for besiddelse deraf.

Også klokken 02.15 visiterede en patrulje en 30-årig mand fra Kgs. Lyngby, som sad i en bil på en parkeringsplads ved Springforbivej og Strandvejen i Charlottenlund. Han var i besiddelse af en joint, og derudover blev der fundet hash og cannabis-præparater i bilen, hvorfor den 30-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 13.25 anmeldte personalet fra Magasin, at de tilbageholdt en person, der havde forsøgt at stjæle varer for knap 4.000 kroner, ligesom de under visitationen af ham desuden havde fundet en joint.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 49-årig mand fra Charlottenlund blev sigtet for forholdene.

Stjal varer i Normal

Kgs. Lyngby: To udenlandske kvinder på henholdsvis 25 og 27 år blev mandag eftermiddag klokken 15.09 taget for butikstyveri i Normal. De to kvinder blev sigtet for tyveriet og tilkendt en straksbøde.

Tyveri fra taske, Lyngby

Klokken 13.59 anmeldte en 93-årig kvinde fra Lyngby, at hun havde fået stjålet sin pung, efter hun havde foretaget nogle indkøb i Netto på Jernbanepladsen.
Kvinden havde betalt for sine varer og lagt pungen i sin taske, der ikke kunne lukkes helt, og da hun efterfølgende kom hjem, var pungen væk.

Brand forårsaget af juledekoration, Kgs. Lyngby

Klokken 23.51 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en lejlighed på Rønne Alle. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor lejlighedens beboer, en 66-årig kvinde samt hendes hunde og katte måtte reddes ud af lejligheden. Brandvæsenet fik hurtigt slukket branden, som derved ikke nåede at sprede sig til andre lejligheder.

Beboeren blev kørt på hospitalet til behandling for røgforgiftning, og kvindens hunde og katte blev fragtet til et dyreinternat, hvor de blev tilset. Den ene kat måtte aflives grundet alvorlig røgforgiftning, men de andre katte samt hundene havde det efter omstændighederne godt.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16 i nordlig retning skete der klokken 00.53 et færdselsuheld, idet føreren af bilen mistede herredømmet over sin bil i svinget på afkørslen og påkørte autoværnet.

En ambulance passerede tilfældigvis ulykkesstedet og standsede for at hjælpe, og de kørte efterfølgende føreren af bilen til tjek på hospitalet.

Da bilen holdt uhensigtsmæssigt på afkørslen, blev der rekvireret hjælp til at fjerne den.

Del på de sociale medier