Kære Salon gæster.

Først vil jeg ønske alle Salon gæster et Godt Nytår og samtidig sige tak for,  at I har besøgt HALDs SALONER, i året der gik. Jeg håber det var en god oplevelse både på den kulturelle og den gastronomiske front, og jeg ser frem  til at byde jer velkommen igen til et spændende forårsprogram.

Søndags Saloner:

  1. jan kl. 14.00 – 16.00 “Fløjten uden lak”

                                                                                                                                                                              v/ fløjtenist og ph.d. musiketnolog Kiku Day

 

  1. feb kl. 14.00 – 16.00                           “Olympiske lærestreger”

                                                                                                                                                                              v/ cand. jur. Jesper Frigast Larsen

 

  1. mar kl. 14.00 – 16.00                           “Hvis jeg overlever det her….”

                                                                                                                                                                              v/ naturfotograf og tv-vært Henrik Egede-Lassen

 

Aften Saloner:

 

  1. jan kl. 17.30 – 19.30 “Fra Slotte til Bondegård”

                                                                                                                                                                              v/ møbelsnedker og konservator

                                                                                                                                                                                  Theis Dich Abrahamsen

 

  1. feb. kl. 17.30 – 19.30 “Diakonissestiftelsen nu, før og i fremtiden”

                                                                                                                                                                              v/ forstanderinde Søster Merete Pelle Poulsen

 

  1. mar  kl. 17.30 – 19.30 “Mennesker jeg har mødt”

                                                                                                                                                                              v/ tidl. direktør Aalborg Kongres- og Kulturcenter

                                                                                                                                                                                  Ernst Trillingsgaard

 

  1. mar kl. 17.30 – 19.30 “Frederic de Coninck’s Dronninggård”

                                                                                                                                                                              v/ tidl. tandlæge K. Preben Olesen

 

  1. apr kl. 18.00 – 21.00 “Elvis Presley i lyd og billeder”

                                                                                                                                                                              v/ musiker / sanger / komponist

                                                                                                                                                                                  Duoen Preben & Jens Jakob Nielsen

 

  1. maj kl. 17.30 – 19.30 “En vandring på Caminoen”

                                                                                                                                                                              v/ vandrere og planlæggere Eli og Ib

 

                                            LÆS MERE PÅ WWW.BIRGITHALD.COM

                                                                                                             TLF. 5150 0782

Del på de sociale medier