Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/12/09-2019/12/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stjal varer i Normal

Kgs. Lyngby: To udenlandske kvinder på henholdsvis 25 og 27 år blev mandag eftermiddag klokken 15.09 taget for butikstyveri i Normal. De to kvinder blev sigtet for tyveriet og tilkendt en straksbøde.

Tyveri fra taske, Lyngby

Klokken 13.59 anmeldte en 93-årig kvinde fra Lyngby, at hun havde fået stjålet sin pung, efter hun havde foretaget nogle indkøb i Netto på Jernbanepladsen.
Kvinden havde betalt for sine varer og lagt pungen i sin taske, der ikke kunne lukkes helt, og da hun efterfølgende kom hjem, var pungen væk.

Brand forårsaget af juledekoration, Kgs. Lyngby

Klokken 23.51 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en lejlighed på Rønne Alle. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor lejlighedens beboer, en 66-årig kvinde samt hendes hunde og katte måtte reddes ud af lejligheden. Brandvæsenet fik hurtigt slukket branden, som derved ikke nåede at sprede sig til andre lejligheder.

Beboeren blev kørt på hospitalet til behandling for røgforgiftning, og kvindens hunde og katte blev fragtet til et dyreinternat, hvor de blev tilset. Den ene kat måtte aflives grundet alvorlig røgforgiftning, men de andre katte samt hundene havde det efter omstændighederne godt.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16 i nordlig retning skete der klokken 00.53 et færdselsuheld, idet føreren af bilen mistede herredømmet over sin bil i svinget på afkørslen og påkørte autoværnet.

En ambulance passerede tilfældigvis ulykkesstedet og standsede for at hjælpe, og de kørte efterfølgende føreren af bilen til tjek på hospitalet.

Da bilen holdt uhensigtsmæssigt på afkørslen, blev der rekvireret hjælp til at fjerne den.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 25-årig mand fra Kgs. Lyngby blev onsdag aften klokken 19.05 standset og sigtet for at køre uden kørekort, da han kom kørende ad Lyngby Hovedgade.

Anholdt for forsøg på tyveri fra personbil, Gentofte

En 42-årig mand opdagede klokken 01.30, at der sad en person i hans bil, som holdt parkeret på Lyngbyvej, mens en anden person stod og holdt øje. De opdagede bilens ejer, og han råbte dem an, hvorefter de løb fra stedet og satte sig i en anden bil, som de flygtede fra stedet i. Anmelder fulgte efter dem i sin egen bil ad Helsingørmotorvejen, hvor han dog tabte dem af syne.

Anmelder ringede derefter til politiet, som ved hjælp af oplysninger om bilens registreringsnummer kunne udfinde en adresse i Hørsholm, hvor bilens registrerede ejer boede. En patrulje kørte til stedet, hvor to personer, en 26-årig og 20-årig mand, svarende til beskrivelsen på gerningsmændene, blev truffet, og de blev derfor anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra personbil.

Taget for butikstyveri

Virum: En 17-årig ung mand fra Holte blev mandag formiddag klokken 11. 15 sigtet for butikstyveri i Meny på Geels Plads. Den unge mand havde ifølge anmeldelsen lagt en energidrik og en kakaomæl i sin taske og forladt butikken uden at betale.

Kørte ind i mur

Kgs. Lyngby: En 44-årig mand fra Lyngby kørte søndag eftermiddag klokken 15.38 ind i en mur på Anker Engelunds Vej og måtte efterfølgende til behandling på hospitalet. Manden var påvirket af et lægemiddel, som han ikke var i lovlig besiddelse af, da uheldet skete.