Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/11/25-2019/12/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ridser i lakken

Kgs. Lyngby: En Kia Rio, som stod parkeret på Lundtoftegårdsvej, er mandag eftermiddag klokken 13.00 blevet udsat for hærværk, idet er der lavet to dybe ridser på hver sin side af bilen.

Bærbar pc stjålet

Kgs. Lyngby: En bærbar pc blev mellem klokken 17.30 og 19.30 mandag eftermiddag og aften stjålet fra en Mercedes, som holdt parkeret i en p-kælder på Lyngby Hovedgade. Tyven har endviddere stjålet nogle bøger samt et par læsebriller og har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Tyveri fra tog, flere steder

I løbet af søndag formiddag modtog Nordsjællands Politi flere anmeldelser fra borgere, der i nattens/morgenens løb havde fået stjålet deres mobiltelefoner, efter de havde blundet i diverse toge.

• En 21-årig mand fra Hillerød fik stjålet sin Samsung S9 i s-togets linje A.
• En 37-årig mand fra Gørløse fik stjålet sin iPhone X i s-togets linje B fra Nørreport til Farum.
• En 17-årig mand fra Virum fik stjålet sin iPhone XR i s-togets linje A.
• En 48-årig kvinde fra Hellerup fik stjålet sin iPhone 8plus i s-togets linje C.

Tyveri fra personbil, Lyngby

Lørdag aften mellem klokken 18.10 og 18.40 fik en 49-årig kvinde fra Nærum stjålet poser med nyindkøbte varer fra Magasin fra sin bil, som holdt parkeret ved Magasins parkeringsplads.

Søndag klokken 12.49 forsøgte en mand at returnere varerne i Magasin med rette kvittering under påskud af, at hans mor havde købt varerne lørdag, men varerne var købt med et særligt Magasin-kort tilhørende den 49-årige kvinde fra Nærum, der ikke var mandens mor.
En patrulje blev sendt til stedet, hvor manden, en 25-årig udenlandsk statsborger, blev sigtet for forsøg på bedrageri og hæleri. Det skal desuden efterforskes, om manden kan og skal sigtes for tyveri fra personbil.

Vold, Hillerød

Klokken 14.45 blev det anmeldt, at en 13-årig dreng fra Virum kort forinden havde mødt to personer på Hillerød Kirkegård, hvorefter han havde fået et blackout og efterfølgende var vågnet en hævet overlæbe.

A: mand, mellemøstlig af udseende, 13-14 år, brun i huden, sort hår. Var iført: Hvid/sort-farvet kasket, mørkeblå halsedisse, sort jakke, sorte bukser.
B: mand, mellemøstlig af udseende, 13-14 år, brun i huden, sort hår. Iført sort hættetrøje, mørkeblå jakke og sorte sko.

Stjal to flasker vodka

Kgs. Lyngby: En 44-årig mand fra Hillerød blev torsdag formiddag klokken 10.15 taget for butikstyveri i Fugleburet i Lyngby Storcenter. Manden blev sigtet for at have stjålet to flasker vodka.

Dæk punkteret

Kgs. Lyngby: Et dæk, der sad på en Peugeot, som var parkeret på Nøddevænget, er mellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 08.00 blevet punkteret af en ukendt gerningsmand.

Bilister kom op at slås

Gilleleje: To bilister kom torsdag formiddag op at slås efter en uenighed i trafikken. Her overhalede den ene, en mand kørende i en cremefarvet Citroën, den anden mand, en 46-årig mand fra Kgs. Lyngby, ved de dobbeltoptrukne streger ved rundkørslen på Bonderupvejen. Det fik den 46-årige mand til at dytte af den anden bilist, som efterfølgende gjorde tegn til, at den 46-årige skulle køre ind til siden. Da han gjorde det og rullede sin bilrude ned, kom den anden mand hen til bilen og tog fat i kraven på den 46-årige. Den 46-årige steg ud af bilen, hvorefter den anden mand slog ham med knytnæve ved det ene øje, og den 46-årige sparkede den anden mand i skridtet. Manden i den cremefarvede Citroën kørte efter kontroversen fra stedet. Han beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-37 år, 185 cm høj og muskuløs, hvid i huden, sort kort hår. Hans ansigt bar præg af et hårdt liv og han var iført sort hættetrøje, sort eller blå cowboyjakke samt sorte træningsbukser med hvide striber.

Cykeltyv blev tilbageholdt

Kgs. Lyngby: En 20-årig mand fra Søborg blev torsdag aften klokken 18.36 tilbageholdt af nogle forbipasserende på Lygnby Hovedgade, da han stod og rodede ved nogle cykler. Da en patrulje kom til stedet, viste det sig, at han også havde en køkkenkniv i lommen. Han blev derfor sigtet for både forsøg på cykeltyveri og overtrædelse af Knivloven.

Dæk punkteret

Kgs. Lyngby: En Kia, som holdt parkeret på Fort Allé har mellem mandag klokken 14.00 og tirsdag klokken 19.30 været udsat for hærværk, da en ukendt gerningsmand havde punkteret bilens ene bagdæk.

Pc stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: En bærbar pc blev mellem klokken 15.19 og 15.45 stjålet fra en Volkswagen, som holdt parkeret på Johannes Fogs Plads.

Pc stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: Mandag eftermiddag mellem klokken 17.00 og 18.50 er der stjålet en bærbar pc fra en bil, som holdt parkeret i et p-hus på Lyngby Hovedgade. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Biler fik punkteret dæk

Virum: To biler, som holdt parkeret på Grønnevej, har i løbet af weekenden været udsat for hærværk. Bilerne har mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 17.45 fået punkteret flere dæk.

Narkobilist uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 51-årig mand fra Søborg blev klokken 01.20 natten til mandag standste, da han kom kørende ad Melagervej. Her viste det sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for begge forhold og taget med på politistationen, hvor en læge kom og tog en blodprøve, der skal fastlægge mandens nøjagtige påvirkelsesgrad.

Del på de sociale medier