Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/10/21-2019/10/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Inviterede dreng med hjem

Virum: En 13-årig dreng blev mandag aften klokken 19.17 kontaktet af en mand, der spurgte, om drengen ville med ham hjem. Den 13-årige cyklede på Degnebakken, da manden cyklede op på siden af ham. Drengen reagerede ved at sparkede ud efter manden, som herefter vendte om og cyklede væk. Manden beskrives som 20-30 år, almindelig af bygning, dansktalende med accent, iført sort jakke med hætte over hovedet, cyklende på en cykel uden lys.

Stjal tre trøjer

Kgs. Lyngby: En 18-årig mand fra København blev søndag eftermiddag sigtet for butikstyveri, efter han klokken 14.15 havde stjålet tre trøjer i Magasin.

Stjal parfume

Kgs. Lyngby: En 49-årig mand fra Nørre-Snede stjal søndag klokken 16.05 en parfume i Magasin. Manden blev opdaget, og han blev meldt til politiet og sigtet for butikstyveri.

Tyv anholdt

Kgs. Lyngby: En 27-årig udenlandsk mand blev søndag aften anholdt og sigtet for tyveri. Manden havde indfundet sig på DTU på Anker Engelunds Vej, hvor han blev opdaget og tilbageholdt af en vagt. Den 27-årige havde lørdag stjålet noget AV-udstyr fra stedet, og blev altså anholdt, da han aftenen efter vendte tilbage. Manden fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby i dag, mandag, klokken 13.00.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 25.- 28. oktober 2019

Dæk og fælge stjålet

Virum: Fire aluminiumsfælge med dæk er mellem onsdag klokken 12.00 og torsdag klokken 08.00 blevet stjålet fra en Mercedes, som holdt parkeret på Sorgenfri Torv. I forbindelse med tyveriet er bilen blevet sat på mælkekasser.

Hærværk mod restaurant

Kgs. Lyngby: En ukendt gerningsmand har klokken 01.37 natten til fredag kastet to fliser gennem ruden til restaurant India Royal på Lyngby Hovedgade.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 24.-25. oktober 2019

Computer stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: En sort lædertaske med en bærbar pc er mellem klokken 18.15 og 22.05 tirsdag aften blevet stjålet fra en Audi, som holdt parkeret på Firskovvej. Tyveriet blev anmeldt onsdag klokken 11.36.

Stjal parfume

Kgs. Lyngby: En 38-årig mand fra Liseleje blev mandag klokken 12.33 taget for at stjæle en parfume i Magasin og blev sigtet fro butikstyveri.

Uenighed om parkering

Kgs. Lyngby: Uenighed om en parkering endte søndag aften klokken 19.30 med, at en 39-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev spyttet og slået i hovedet af en 28-årig kvinde fra Virum. Den 28-årige kvinde var kørt ind i en gård på Buddingevej, og da den 39-årige henvendte sig til den 28-årige for at påpege, at det ikke var så hensigtsmæssigt at parkere der, reagerede den 28-årige ved at spytte den 39-årige i ansigtet og slå hende, så hun fik en flænge bag det ene øre, hvorefter den 28-årige fra stedet. Nordsjællands Politi har via registreringsnummeret på den bil, som den 28-årige kørte i, en formodning om, hvem hun er.