Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/09/23-2019/10/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bil fik knust ruderne

Kgs. Lyngby: En bil, der holdt parkeret på Ravnholmvej fik søndag eftermiddag klokken 17.15 knust ruderne. Gerningsmanden beskrives som udenlandsk udseende, lys i huden, 175-180 cm høj, muskuløs af bygning, kort, mørkt hår, iført hættetrøje og mørke bukser,

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 12.24 anmeldte personalet fra Magasin, at de tilbageholdt en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle beklædningsgenstande for knap 7.000 kroner. Da butikstyven var under 18 år gammel, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 17-årig ung kvinde fra lokalområdet blev sigtet for forholdet.

Tyveri fra museum, Lyngby

Klokken 14.22 blev det anmeldt fra Frilandsmuseet, at der tirsdag formiddag var blevet stjålet et væghængt hjortehoved skåret ud i træ.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 17.47 blev det anmeldt, at to butikstyve havde stjålet varer for 5.000 kroner i Magasin. Da de to personer var under 18 år, kørte en patrulje til stedet, hvor en 15-årig pige fra Søborg blev sigtet for butikstyveri. Den anden, en 13-årig dreng fra Sydsjælland, blev grundet hans alder ikke sigtet for forholdet. Da begge formodede butikstyve var under 18 år, blev de relevante parter kontaktet om forholdet.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 02.46 blev det anmeldt, at to personer gik rundt i området ved Firskovvej og Klampenborgvej og lyste med lygter. En patrulje blev sendt til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og i den forbindelse traf de to personer, som kunne passe på beskrivelsen. Patruljen kunne dog konstatere, at de to antrufne personer var på stedet i legitimt øjemed, og de kunne derfor gå fra stedet efter en kort samtale med betjentene.

Havde kniv og peberspray i bilen

Kgs. Lyngby: En 27-årig mand fra Farum blev klokken 01.00 natten til onsdag sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han blev standset på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han havde en kniv og en peberspray med i den bil, som han var passager i.

Butikstyv i Magasin

Kgs. Lyngby: En 25-årig udenlandsk mand blev søndag eftermiddag klokken 17.20 sigtet for butikstyveri, da han havde taget en flaske parfume uden at betale for den i Magasin.

Del på de sociale medier