Hvide fronter klæder Svane Køkkenets enkle køkkendesigns og opfordrer til at lege med farver, materialer og tilbehør.

Grønt, rødt, gråt eller råt træ? Farver og mørke træsorter er in til køkkenet, men det betyder ikke, at det hvide køkken er yt. Tværtimod skaber de hvide, rene fronter en rolig og enkel baggrund med mulighed for at sprælle med tilbehør og mixe materialer og farver på vægge, reoler og gulve.

Svane Køkkenet har i 2019 lanceret en serie af køkkener i farvetoner inspireret af naturen, men både S19 og flere andre designkøkkener som S12 og WBL tager sig flot ud i hvide versioner.

”Vores enkle køkkendesigns giver i hvide versioner den rolige og afbalancerede base for at sprælle med alt det andet og give køkkenet sit helt individuelle udtryk,” siger brand marketing manager Merete Steenberg Thomsen.

Trenden er lige nu at mixe farver og materialer, og derfor er de hvide fronter geniale sammen med eksempelvis en køkkenø i massiv ask eller den mørke RAW Massiv. Sæt spot på greb og lamper og vælg eksklusive materialer som marmor og messing til køkkenbord og armaturer. Åbne reoler i træ eller metal tilfører varme eller kontraster – alt efter temperament og stil.

Hvide køkkenløsninger i klassiske og nye designs kan opleves hos Svane Køkkenet i Lyngby, som også giver inspiration til, hvordan hvide fronter kombineres med træ eller andre farver.

Del på de sociale medier