Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/08/12-2019/08/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hjul stjålet

Kgs. Lyngby: En Citroen, der holdt parkeret på Kollegiebakken har mellem klokken 02.00 sndag nat og klokken 09.00 søndag morgen fået stjålet alle fire hjul og er blevet klodset op på mælkekasser.

Ild i skraldespand

Kgs. Lyngby: Det var ild i en skraldespand, som var årsag til, at politi og brandvæsen søndag eftermiddag klokken 13.33 kørte ud til en lejlighed i Bauneporten. Ilden blev hurtigt slukket og ingen personer kom til skade, dog var der meldinger om, at en medarbejdere på stedet var blevet udsat for røgen fra ilden.

Stjal parfume

Kgs. Lyngby: En 25-årig kvinde fra Nærum blev søndag eftermiddag klokken 13.48 sigtet for butikstyveri, efter hun i Magasin havde stjålet to parfumer.

Én bilist, tre forseelser

Kgs. Lyngby: En 28-årig mand fra Vedbæk fik hele tre sigtelser, da han torsdag formiddag klokken 11.54 blev standset på Helsingørmotorvejen. Manden var nemlig frakendt kørekortet, talte i håndholdt mobiltelefon og påvirket af kokain og hash.

Forsikingssag ledte til narkofund

Kgs. Lyngby: En sag om manglende forsikring endte med en sigtelse for besiddelse af narkotika med henblik på salg til en 63-årig kvinde fra Lyngby. Kvinden blev anholdt i en bolig på Melagervej, hvor patruljen rettede henvendelse for at finde ejeren af en specifik bil, som var efterlyst på grund af manglende forsikring. Her opdagede patruljen diverse effekter, som gav anledning til en nærmere undersøgelse af boligen, hvor der blev fundet en pose med amfetamin. Det skal i løbet af formiddagen vurderes, som kvinden skal fremstilles i grundlovsforhør.

Brand i bil

Kgs. Lyngby: En Peugeot 208 er natten til fredag brændt, mens den stod på en parkeringsplads på Klampenborgvej. Årsagen til branden, skal nu undersøges nærmere.

Hærvæk mod scooter

Kgs. Lyngby: Ukendte gerningsmænd har mellem mandag klokken 15.00 og tirsdag klokken 13.00 begået hærværk mod en scooter, som holdt på Lundtoftevej.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 18.38 indfandt en mand sig i Netto i Eremitageparken, hvor han forsøgte at stjæle 20 flasker spiritus ved at lægge dem i en medbragt kuffert. Manden blev dog tilbageholdt foran butikken, og en patrulje blev sendt til stedet. Ved patruljens ankomst blev manden, en 27-årig mand fra Brønshøj, sigtet for forholdet, og den megen spiritus blev leveret tilbage til supermarkedet.

Kontanter stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Audi, som var parkeret på Frederiksdalsvej, er der mellem klokken 07.00 og 11.00 mandag stjålet kontanter. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

Kvinde stjal varer i Føtex

Kgs. Lyngby: En 61-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev mandag eftermiddag kort efter klokken 13 sigtet for butikstyveri. Kvinden havde lagt varer i sin rolltor, da hun var i Føtex og forlod forretningen uden at betale for dem.