Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/08/05-2019/08/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kontanter stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Audi, som var parkeret på Frederiksdalsvej, er der mellem klokken 07.00 og 11.00 mandag stjålet kontanter. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

Kvinde stjal varer i Føtex

Kgs. Lyngby: En 61-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev mandag eftermiddag kort efter klokken 13 sigtet for butikstyveri. Kvinden havde lagt varer i sin rolltor, da hun var i Føtex og forlod forretningen uden at betale for dem.

Lov om arbejdsmiljø, Lyngby

Klokken 08.00 faldt en mur sammen på DTU i forbindelse med arbejdet med opsætning af stivere. To håndværkere kom til skade under hændelsen. Den ene havde stået på jorden, mens den anden havde befundet sig i en lift 1,5 meter over jorden, da muren var faldet 4-5 meter ned over de to. Politi og ambulance blev sendt til stedet, og begge mænd blev kørt på hospitalet for at få behandlet deres skader.

Ulovlig knallert, Veksø

Klokken 16.20 blev 16-årig mandlig knallertfører fra Lyngby standset og kontrolleret på Frederikssundvej nær Agervej. Her viste det sig, at knallerten var blevet konstruktivt ændret, så den kunne køre over den tilladte hastighed, ligesom den havde diverse mangler, såsom en uvirksom forbremse, og den 16-årige blev derfor sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Brand, Lyngby

Klokken 23.23 indgik der et par anmeldelser om, at der var brand i en lejlighed på Baunehøjvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at branden udelukkende var i den pågældende lejlighed, og at der ikke var fare for, at den spredte sig.

En person befandt sig i lejligheden, og denne havde pådraget sig nogle brandskader, som skulle behandles på hospitalet.

De indledende tekniske undersøgelser indikerer, at branden var påsat, og beboeren blev derfor sigtet for brandstiftelse.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 8. – 9. august 2019

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 15.17 anmeldte en beboer fra Kvædevej, at to kvinder havde banket på hans hoveddør klokken henholdsvis 08.30 og 13.30 for at spørge om strøm til deres mobiltelefoner, hvilket han fandt mistænkeligt. Nordsjællands Politi er enige i, at forholdene er mistænkelige, og kvindernes fremgangsmåde og signalement deles derfor.

De to kvinder beskrives som:

A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 160-165 cm, spinkel af bygning, brun i huden med sort mellemlangt hår. Talte engelsk. Iført brun kjole med hvide prikker. Medbragte en LG-mobiltelefon.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 55-60 år, 160-170 cm, almindelig af bygning, brun i huden med brunt mellemlangt hår. Talte engelsk. Iført mørk blå kjole med hvide pletter. Medbragte en hvid skuldertaske af mærket Day og en Samsung-mobiltelefon.

Kast med æg, Lyngby

Klokken 15.52 anmeldte en 51-årig kvindelig cyklist fra Skovlunde, at der var blevet kastet æg efter hende mandag morgen klokken 06.35, da hun kom cyklende på Holger Drachmanns Vej mod DTU. Æggene blev kastet fra en lille lys personbil af nogle mænd i alderen 20-22 år. Se desuden uddrag af døgnrapporten fra mandag og tirsdag.

Røgudvikling, Virum

Klokken 00.00 anmeldte en borger, at der var røgudvikling i en lejlighed på Grønnevej. Ved patruljens ankomst kunne det konstateres, at lejlighedens beboer var faldet i søvn med en tændt cigaret liggende i askebægeret, hvilket havde antændt skodderne i askebægeret og dermed skabt røgudviklingen. Ilden nåede ikke at sprede sig til andre steder end askebægeret.

Kast af æg, Lyngby

Klokken 07.47 anmeldte en 40-årig mandlig cyklist fra Søborg, at han en times tid forinden var blevet ramt af en ukendt genstand kastet fra en personbil kørende på Klampenborgvej.

Klokken 13.05 anmeldte en 51-årig kvinde fra Virum ligeledes, at hun havde fået kastet et æg på sig klokken 06.30, da hun havde gået på Lyngby Torv. Ægget blev kastet fra en lille, lysegrå personbil.

Se i denne forbindelse også uddrag fra gårsdagens døgnrapport.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 11.25 anmeldte butiksdetektiven fra Magasin, at de havde pågrebet en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle to parfumer. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 33-årig udenlandsk mand blev sigtet for forholdet.

Brand, Lyngby

Klokken 01.50 blev der anmeldt brand i et rækkehus på Gartnersvinget. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor beboerne havde fået sig selv ud af boligen, og der var derfor ikke sket nogen personskade.

Klokken 04.35 havde brandvæsnet fået branden under kontrol, og klokken 06.26 kunne brandvæsnet afspærre omkring boligen og overdrage den til skadesservice.

Brandårsagen er endnu ukendt, og det skal derfor undersøges, hvad branden skyldes, men der er umiddelbart ikke noget, der tyder på, at der ligger noget strafbart bag.

Kast af æg, Lyngby

Klokken 06.53 anmeldte en 39-årig mandlig cyklist fra Brønshøj, at han kort forinden var blevet ramt af et æg kastet fra en bil, der ligesom ham selv kørte i sydlig retning på Lyngby Hovedgade. Ægget blev kastet fra passagersiden af en lille grå personbil.

Nordsjællands Politi kigger nu nærmere på hændelsen, der muligvis kan takseres som vold.

 
Del på de sociale medier