Movia skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om  opladning i busser:

De fleste af os har prøvet, at mobilen løber tør for strøm, når vi er på farten. Derfor tilbyder Movia, at du kan lade din mobil op i alle busser i 20 forskellige buslinjer, og til december 2019 kommer yderligere 11 flere buslinjer.

Danskerne er glade for smartphones og mobiltelefoner. Ifølge Danmarks statistik har hele 88 pct. af os en smartphone og i 2018 brugte 72 pct. af danskerne nettet fra mobilen dagligt (Kantar Gallup for DR Medieforskning). Når vi er på farten, bruger mange mobilen til at se nyheder, følge med på Instagram eller måske tjekke Rejseplanen en ekstra gang. Og så kan der ske det, at mobilen har brug for opladning. Movia har i dag ladestik til mobiltelefoner i alle busser på 20 buslinjer og til december 2019 øges antallet til 31 buslinjer.

“Danmark er det land i Europa, hvor borgerne benytter flest internettjenester. I Movia er vi derfor optaget af at få et rigt serviceudbud til vores kunder på mobilen. Det skal være en rar oplevelse af køre med bussen, så hvis rejsetiden kan bruges til også at få lidt strøm på mobilen, så vil vi gerne kunne tilbyde den service også”, siger Movias kommunikationsdirektør Camilla Struckmann.

*Linje 8A erstattes af linje 18 i forbindelse med Nyt Bynet 13. oktober. Det vil også være muligt at lade mobilen op i linje 18.